Collistar Idro-Attiva ®
72HOUR S.O.S. Moisturizing Hydro-Mask

  • UW KADO - Bij aankoop vanaf € 59,- aan Collistar producten. Aktie loopt tot 29/3 Collistar Body Essentials Kit t.w.v. € 30
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Een krachtige boost aan hydratatie, energie en welzijn die de huid direct laat stralen, gladder maakt en een volume verhogend effect geeft. Haal het meeste uit uw slaap en breng het aan als een nachtmasker voor het slapen en verwijder het de volgende morgen, voor een intense hydraterende werking. Ook ideaal te gebruiken als een 10 minuten ‘flash’ behandeling wanneer de huid moe, gestrest en vochtarm oogt.

Gebruiksaanwijzing

Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.Als nachtmasker: Breng aan op gezicht en hals, voordat u gaat slapen. ’s Morgens reinigt u het gezicht zoals u gewend bent. Als flash-masker: Breng aan op een gereinigde en droge huid. Laat 10 minuten inwerken en spoel af met water.
0  Klantbeoordelingen
Waardering:
0%