Collistar Pure Actives
Hyaluronic Acid Spray

  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.een echte “ready to wear” behandeling. Een originele molecular spray, speciaal ontwikkeld om hyaluronzuur moleculen over het gezicht te sprayen. Een exclusieve behandeling dankzij zijn fijne spray. Het omhult de huid met een gewichtsloze film en voorziet deze van intensieve hydratatie, comfort en vitaliteit. Te gebruiken voor extra hydratatie op elk gewenst moment of over de make-up om deze te fixeren. Houd bij het sprayen een afstand van 20 a 30 cm aan. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing

Perfect om solo te gerbuiken op elk gewenst moment van de dag. Gebruik voor uw 'pure actives' jeugdmoleculen of crème of uw gebruikelijke verzorging om het resultaat een boost te geven. Kan ook gebruikt worden om de make-up te fixeren. Spray met de flacon op ongeveer 30 cm van het gezicht.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Collistar Gezicht Pure Actives Hyaluronic Acid Spray worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Collistar ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl