Collistar Zon
Tanning Moisturizing Milk Spray Face-Body SPF30

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Smart sun protection® het innovatieve provitamine d-filtersysteem dat zonnebescherming opnieuw uitvindt. De nieuwe uv-filterformule activeert de gezondheidsvitamine en blokkeert alleen de schadelijke stralen, waardoor de weldadige effecten van het licht voor het welzijn en de schoonheid van de huid worden versterkt. Lichte en snel intrekkende textuur gemakkelijk aan te brengen dankzij de spray garandeert bescherming tegen zonnestralen en een veilige bruining.   deze lichte melkspray, die snel door de huid wordt opgenomen, combineert handigheid met doelmatigheid, dankzij een uiterst vooruitstrevende formule. Voor het gebruik goed schudden. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel; houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon; overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Smeer u in voordat u in de zon gaat; regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen.

Gebruiksaanwijzing

Smeer u in voordat u in de zon gaat; regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen.

Duurzaam

Recyclebaar

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Collistar Zon Tanning Moisturizing Milk Spray Face-Body SPF30 worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Collistar ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl