DIOR Capture Totale Cell Energy 175 ml

Normale prijs 67,00 Speciale prijs 51,95
Op voorraad
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

De beste* totale anti-ageing verzorgende serum-lotion is ontstaan uit de moedercelwetenschap en de bloemenexpertise van Dior, voor een stevigere huid met een jeugdige en gezonde gloed, op elke leeftijd. De gezonde en jeugdige uitstraling van de huid hangt af van slechts 0,2% van de huidcellen: moedercellen. Onderzoekers van Dior hebben aangetoond dat deze kostbare cellen na verloop van tijd de helft van hun energiepotentieel** verliezen. Dior Science heeft de natuurlijke revitaliserende kracht van 4 uitzonderlijke bloemen ontcijfert om de gepatenteerde Bio-Cellular Technology TM te creëren. Deze technologie herstelt de volledige kracht** van de moedercellen en heractiveert de 6 essentiële huidfuncties*** voor een totaal anti-ageing effect van het Capture Totale High-Performance Verzorgende Serum-Lotion. * Bij Dior. ** In-vitrotest op ingrediënt. *** Helderheid, stevigheid, zichtbaarheid van rimpels, vitaliteit, soepelheid, veerkrachtigheid. VOORDELEN: Na 7 dagen lijkt uw huid weer in balans, meer egaal en zachter. Dag na dag vindt de huid opnieuw haar langdurige soepelheid en helderheid terug. De huid straalt van gezondheid. TEXTUUR: Dit serum-lotion trekt ultra snel in de huid en geeft een gevoel van frisheid en hydratatie. INGREDIËNTEN: Capture Totale is een unieke combinatie* van de moedercelwetenschap en de bloemenexpertise van Dior. Door de levenskracht van 4 uitzonderlijke bloemen (longoza uit de tuinen van Dior, pioenroos, witte lelie en jasmijn) te combineren, herstelt de door Dior gepatenteerde Bio-Cellular technology TM de energiekracht** van de kostbare moedercellen. Gecombineerd met een vernieuwde vector, wordt de huidopname gestimuleerd. De formule is verrijkt met vitamines en aminozuren die de huid stimuleren en hydrateren. Geformuleerd met 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong***. * Bij Dior ** In-vitrotest op ingrediënt. *** Percentage natuurlijke ingrediënten van de High-Performance Verzorgende Serum-Lotion In overeenstemming met de ISO-norm 16128 Deel 1 en 2. De overige 6% is zorgvuldig geselecteerd om de effectiviteit en stabiliteit van de formule te optimaliseren. RESULTATEN: Een supergeactiveerde correctie van tekenen van huidveroudering. Na 7 dagen gebruik ziet de huid er zichtbaar jonger uit: 92% de huid is weer in balans* 95% meer gehydrateerde huid* Na een maand gebruik zijn de resultaten langdurig zichtbaar: 88% stralendere huid* 85% meer gedefinieerde huid* * Blinde test, 60 vrouwen.

Gebruiksaanwijzing

Breng ‘s Ochtends en ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid. De serum-lotion is de eerste stap in het anti-ageing huidverzorgingsroutine.

Ingrediënten

Capture Totale is een unieke combinatie1 van de moedercelwetenschap en de bloemenexpertise van Dior. Door de levenskracht van 4 uitzonderlijke bloemen (longoza uit de tuinen van Dior, pioenroos, witte lelie en jasmijn) te vangen, herstelt de door Dior gepatenteerde Bio-Cellular technologyTM de energiekracht2 van de kostbare moedercellen. In combinatie met een nieuwe generatie vector, neemt hun opname door de huid toe2 met 30%. De formule is verrijkt met vitamines en aminozuren die de huid stimuleren en hydrateren. Geformuleerd met 94% ingrediënten van natuurlijke afkomst3. 1 Bij Dior 2 In-vitrotest op ingrediënt. 3 Percentage natuurlijke ingrediënten van de High-Performance Verzorgende Serum-Lotion In overeenstemming met de ISO-norm 16128 Deel 1 en 2. De overige 6% is zorgvuldig geselecteerd om de effectiviteit en stabiliteit van de formule te optimaliseren.
0  Klantbeoordelingen
Waardering:
0%