Guerlain

Guerlain Parure Gold Skin Foundation Brush

 

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 45,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Deze handige en tegelijk ethisch verantwoorde kwast heeft een handgreep in mahoniekleurig hout met een satijnachtige finish. Het hout werd op verantwoorde wijze verkregen en draagt het FSC WOOD-label. De korte handgreep en synthetische borstelhaartjes zorgen ervoor dat make-up op een nauwkeurige kan worden aangebracht.

De kabuki-kwast combineert de verzachtende eigenschappen van een kwast met de feilloze finish van een sponsje en de masserende werking van een huidverzorgende tool. De dicht op elkaar staande borstelhaartjes van de kwast vergemakkelijken het aanbrengen van make-up. Dankzij de korte handgreep kan de hand dicht bij de huid worden geplaatst, wat voor een betere controle zorgt.

Voor nauwkeurige, luchtige en elegante resultaten.

De hoogwaardige synthetische borstelhaartjes strelen het gezicht.

Deze handige en tegelijk ethisch verantwoorde kwast heeft een handgreep in mahoniekleurig hout met een satijnachtige finish. Het hout werd op verantwoorde wijze verkregen en draagt het FSC WOOD-label. De goudkleurige huls met het Guerlain-logo in reliëf weerspiegelt zijn status als iconisch beauty-object.

Beschermd door het fluwelen tasje kan de kwast overal mee naartoe worden genomen. Dit essentiële accessoire is een onmisbare favoriet voor elke dag en is tot in de kleinste details uitgewerkt.

Gebruiksaanwijzing

De korte, dicht op elkaar staande borstelhaartjes van de Parure Gold Skin kabuki-kwast vergemakkelijken het aanbrengen van make-up. Breng de foundation meteen aan op de kwast en gebruik cirkelvormige bewegingen om de formule van het midden van het gezicht naar buiten toe te blenden.
Voor nauwkeurige, luchtige en elegante resultaten.

Reviews