Lancaster Sun Beauty
Milky Spray SPF30

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Een luchtige, verkoelende zonlotion met een olievrije, watervaste textuur voor het lichaam. De spray kan in alle standen - 360º - gebruikt worden. Door de lotion na het opsprayen met de handen over de huid te verdelen, wordt de textuur heel snel door de huid opgenomen. Plakt niet en laat geen wit laagje op de huid achter. Dit zonproduct is bij uitstek geschikt voor iedereen die houdt van luchtige producten, sporters en de man die wat meer beharing op zijn huid heeft.  perfect geschikt voor degene die last heeft van een zonallergie dat zich uit in jeukende vochtblaasjes. Dit zonproduct bevat de allernieuwste, gepatenteerde Lancaster full light technology die alle stralen van het lichtspectrum aanpakt en de huid tegen uva+uvb+infrarood+zichtbaar licht beschermt. Ook verkrijgbaar in spf15.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Breng sun beauty milky spray royaal aan op het hele lichaam voor blootstelling aan de zon. Verdeel het product gelijkmatig met je handen na het spuiten.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Lancaster Sun Beauty Milky Spray SPF30 worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Lancaster ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl