Reiniging

Embryolisse heeft een reeks producten voor de reiniging van de huid, die geschikt zijn voor zowel de meest gevoelige als de droge huid. Om te beginnen biedt het merk de Embryolisse Emulsion Lactee Demaquillante, een hydraterende reinigingsmelk die zorgt voor een zachte en comfortabele huid na het reinigen. Er is ook een zeepvrije reinigingsmelk, de Embryolisse Lait Creme Moussante, die geschikt is voor huidtypen die moeite hebben met het verdragen van zeep. Na het reinigen kan de Embryolisse Rosamelis worden gebruikt, een kalmerende toner zonder alcohol die bevat een zuiverende bloemenmix.

Exfoliëren is ook een belangrijk onderdeel van een goede skincare routine, en Embryolisse biedt hiervoor de Embryolisse Creme Exfoliante. Dit is een reinigende en verzorgende scrub met bamboepoeder, die dode huidcellen verwijdert en de huidvernieuwing stimuleert. Voor het nachtrust is er ook een exfoliërend nachtmasker met AHA-zuren beschikbaar, dat gericht is op het verminderen van tekenen van veroudering en het creëren van een stralende huid.

Voor de verzorging van het lichaam biedt Embryolisse de Pain Nettoyant Doux, een zeepblok voor de droge en gevoelige huid. De pain nettoyant bevat geen zepen of conserveringsmiddelen en is verrijkt met tarwekiem en andere verzachtende oliën. Dit product kan worden gebruikt voor zowel de dagelijkse gezichtsverzorging als de lichaamsverzorging.