Lalique
Lalique

Lalique

Lalique Cosmetics is van oorsprong een fabrikant van glazen kunstwerken en sieraden gemaakt door de oprichter René Lalique zelf. Lalique is echter ook nauw verbonden met de parfumindustrie sinds haar oprichting. Omdat René Lalique aan het begin van de vorige eeuw, voordat Lalique Kosmetik uit het bedrijf tevoorschijn kwam, prachtige flacons ontwierp voor de beroemde huizen van de tak.
20 jaar geleden besloot het bedrijf, in de persoon van René Lalique's kleindochter Marie-Claude, om de parfummarkt uit te breiden met een eigen lijn, Lalique Cosmetics. Sinds het begin van Lalique Cosmetica worden de parfums, die meestal afkomstig zijn van de handen van de beste parfumeurs, altijd gebotteld in zeer fijne kristallen flessen.
In tegenstelling tot andere huizen heeft Lalique geen eigen parfumeur, maar de beste parfumeurs ter wereld, zoals Maurice Roucel, Nathalie Lorson of Dominique Ropion, om er maar een paar te noemen, hebben voor het bedrijf gewerkt.
Zo kregen verschillende parfumeurs de opdracht om de hoogwaardige en unieke geuren te creëren. In het begin creëerde het huis exclusief voor vrouwen geuren, voordat in 1998 ook mannengeuren werden gecreëerd, die ook in de felbegeerde flessen werden gepubliceerd.

 
van de 8 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-8 van de 8 Producten

    • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
    • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
    • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
    • Gratis samples Bij iedere bestelling
van de 8 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-8 van de 8 Producten