Collistar

Normale prijs 51,00 Speciale prijs 22,94
Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Deze innovatieve patches voor “probleemzones” bevatten: vetsplitsende en vochtafvoerende stoffen, zoals Carnitine en cafeïne, en verstevigende bestanddelen, zoals ginkgo biloba en collageen. Een thermo-actief ingrediënt stimuleert de microcirculatie, waarmee het resultaat wordt vergroot. Daarnaast heeft de patch een verzegeld effect, waardoor de actieve ingrediënten dieper in het weefsel doordringen en gecontroleerd worden afgegeven gedurende 8 uur. Een warme en tintelende sensatie is een indicatie dat de patch werkzaam is en kan per behandeling verschillen. Door deze sensatie adviseren wij de patches niet direct te gebruiken na een bodyscrub. De patch kan zowel in de avond aangebracht worden als overdag, aangezien deze onzichtbaar is onder kleding. Deze innovatieve patches voor “probleemzones” bevatten: vetsplitsende en vochtafvoerende stoffen, zoals Carnitine en cafeïne, en verstevigende bestanddelen, zoals ginkgo biloba en collageen. Een thermo-actief ingrediënt stimuleert de microcirculatie, waarmee het resultaat wordt vergroot. Daarnaast heeft de patch een verzegeld effect, waardoor de actieve ingrediënten dieper in het weefsel doordringen en gecontroleerd worden afgegeven gedurende 8 uur. Een warme en tintelende sensatie is een indicatie dat de patch werkzaam is en kan per behandeling verschillen. Door deze sensatie adviseren wij de patches niet direct te gebruiken na een bodyscrub. De patch kan zowel in de avond aangebracht worden als overdag, aangezien deze onzichtbaar is onder kleding. Deze innovatieve patches voor “probleemzones” bevatten: vetsplitsende en vochtafvoerende stoffen, zoals Carnitine en cafeïne, en verstevigende bestanddelen, zoals ginkgo biloba en collageen. Een thermo-actief ingrediënt stimuleert de microcirculatie, waarmee het resultaat wordt vergroot. Daarnaast heeft de patch een verzegeld effect, waardoor de actieve ingrediënten dieper in het weefsel doordringen en gecontroleerd worden afgegeven gedurende 8 uur. Een warme en tintelende sensatie is een indicatie dat de patch werkzaam is en kan per behandeling verschillen. Door deze sensatie adviseren wij de patches niet direct te gebruiken na een bodyscrub. De patch kan zowel in de avond aangebracht worden als overdag, aangezien deze onzichtbaar is onder kleding.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 's morgens of 's avonds. Verwijder de beschermfolie van de patch en breng de patch aan op een schone en droge huid (op een vochtige huid kan de patch loslaten). Laat de patch maximaal 8 uur zitten. Na gebruik gooit u de patch weg.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Collistar Lichaam Patch-Treatment Reshaping Critical Areas 48 stuks worden geschreven zijn afkomstig van klanten die dit product met ean code: 8015150252690 ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl.