Shiseido Essential Energy
Day Emulsion SPF 20

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Lijkt het alsof je huid niet meer reageert op je normale huidverzorging? de responsieve kracht van je huid kan afnemen door schadelijke invloeden van buitenaf. Geef je huid weer energie en zorg voor een gezonde uitstraling met essential energy day emulsion spf 20. Deze frisse emulsie wordt snel opgenomen en zorgt voor een comfortabele, hydraterende sensatie. Samengesteld op basis van de aromtherapeutische beginselen die door Shiseido gekoesterd worden, heeft de sinaasappelgeur een kalmerend effect op stress. Bevat de reneura technologytm*, om de huid optimaal te laten reageren op haar huidverzorging. Zichtbare en zelfs subtiele tekenen van veroudering worden tegengegaan. Je huid is helder en volledig gehydrateerd en is beschermd tegen negatieve invloeden gedurende de dag. Shiseido is één van de eerste cosmetische laboratoria die dermatologie met neurowetenschap combineert, in de kern van haar huidverzorging. De essential energy hydraterende en energiegevende huidverzorgingserie toont de fantastische mogelijkheden van deze nieuwe generatie skincare aan. Met dank aan de reneura technology™, stimuleert de essential energy serie de beschermende en regeneratieve reflexen van de huid waardoor het lijkt alsof ze haar natuurlijke, aangeboren energie weer heeft herontdekt. De essential energy serie bij jou aansluit als je 25-35 jaar bent en problemen met gebrek aan hydratering en doffe en vermoeide huid hebt.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik elke ochtend na het reinigen en in balans brengen van de huid. Rijkelijk aanbrengen. Door de hoeveelheid aan emulsie te verminderen, wordt de bescherming tegen zonnebrand aanzienlijk verlaagd. Breng emulsie aan op de handpalm en breng het aan op de wangen, voorhoofd, neus en kin. Strijk de emulsie zachtjes over het gezicht, te beginnen in de grotere gebieden zoals de wangen en het voorhoofd. Werk vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe, volgens het onderstaande schema.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF 20 worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Shiseido ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl