Tom Ford

Fleur de Portofino Acqua
eau de parfum spray

  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 30,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
Omschrijving

FLEUR DE PORTOFINO ACQUA NODIGT U UIT TOT EEN SPRANKELENDE UITDRUKKING VAN PORTOFINO IN VOLLE, SENSUELE BLOEI. DE BLOEMENVERLEIDING IS GEÏNSPIREERD OP DE WATERVALLEN VAN WITTE BLOEMEN DIE UIT DE TAKKEN VAN DE WITTE ACACIABOOM, DE GELIEFDE SCHADUWBOOM DIE DE MEDITERRANE TUINEN EN RUSTIGE LANEN BEZAAID MET BLOEMEN, ONTSPRUITEN.
DE TOPNOOT IS EEN DOORSCHIJNENDE COCKTAIL VAN KNAPPERIGE, KNAPPERIGE CITRUSEXTRACTEN. EEN MIX VAN SICILIAANSE CITROEN, MANDARIJN UIT SORRENTO, KALEBRESE BERGAMOT EN SAPPIGE MANDARIJN ZORGEN VOOR HET TEMPO - EEN PERFECT BEELD VAN EEN CITRUSBOS DAT DOORDRENKT IS MET OCEANISCHE REGENBUIEN AAN DE KUST. DEZE CITRUSCOCKTAIL WORDT BEVORDERD DOOR BIGARADE (ONEETBARE BITTERE SINAASAPPEL), EEN ABSOLUUT BLAD VOOR DIEPTE EN BODY. VIOOLTJESBLADEREN ABSOLUUT ORPURANT VERPAKKEN HET AKKOORD MET HUN GROENE PLANTAARDIGE NUANCES.
DE WITTE ACACIA IN HET HART, EEN COMBINATIE VAN NOTEN VAN CASSIEBOOM EN MIMOSA, ONDERSCHEIDT ZICH DOOR ZIJN SINAASAPPELBLOESEMRIJKDOM EN VERSLAVEND, KRUIDIG SPOOR - HET HEEFT EEN KARAKTER DAT ZOWEL RAADSELACHTIG ALS UITGESPROKEN IS. DEZE BETOVERENDE NOOT WORDT GECOMBINEERD MET WITTE MAGNOLIA MET BLOEMBLAADJES EN VERVOLGENS VERPAKT IN EEN BOEKET VAN ICONISCHE MEDITERRANE BLOEMENEXTRACTEN: SINAASAPPELBLOESEMTEMPELAAR, MAROKKAANSE ROOS ABSOLUUT, EN EEN UITZONDERLIJKE KWALITEIT VAN JASMIJN GRANDIFLORUM BETON, BEKEND OM ZIJN VERDOVENDE GEUR.
HET DROGE DONS IS GESTRUCTUREERD ROND EEN VERRUKKELIJKE ACACIAHONING, EEN HONING DIE UITSLUITEND WORDT GEMAAKT VAN DE NECTAR VAN DE ACACIABLOEM. ALS MONOFLORALE HONING IS HIJ NET ZO VLOEIBAAR EN SAPPIG ALS DE NECTAR VAN DE BLOEM ZELF.

 Klantbeoordelingen
Waardering:
0%