Velds Eye Magic

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Velds eye magic, een cosmetisch wonder in een handig kwastje. Een geweldig alles-in-een make-up product! werkt direct na het aanbrengen. Een vleugje magie voor uw ogen oplichtende oogschaduw en herstellende oogcréme in één. Onmiddellijk nadat de huid in aanraking komt met Velds eye magic verheldert de oogcontour op een natuurlijke manier. De huid rondom de ogen wordt egaal, donkere kringen zijn gecamoufleerd en het gezicht heeft een frisse uitstraling. Velds eye magic verheldert de oogcontour. Velds eye magic verdoezelt donkere kringen en wallen. Velds eye magic herstelt de tere huid rondom de ogen. Velds eye magic bestrijdt effectief kraaienpootjes.

Gebruiksaanwijzing

Eye magic kan zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruikt worden op de gehele oogcontour als ook op het bewegende bovenste ooglid. Een klein beetje emulsie uit het kwastje drukken en aanbrengen op de gewenste zone met een soepele horizontale beweging. Het product daarna met de vingertoppen zacht inkloppen totdat het helemaal door de huid is opgenomen.

Ingrediënten

beschermt dna en cellen tegen milieuschade. cecropia obtusa: elimineert vetten en afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van zakken. haloxyl®: vermindert de donkere kleur van donkere kringen en verstevigt het ooggebied. eyeseryl®: hydrateert, verstevigt de oogcontour en vermindert wallen.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Velds Eye Magic worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Velds ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl0  Klantbeoordelingen
Waardering:
0%