• checkGratis bezorging
 • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
 • checkGratis samples
 • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Reiniging

Producten 49-64 van 192

Sorteer op
Fillmed Perfection Solution
Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Lancaster Cleansing Milk - All Skin Types
  Morgen bezorgd
  Lancaster Comfoting Cleansing Milk - Dry Skin
  Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Clarins Tonic Sugar Polisher
  Morgen bezorgd
  Dior Micellar Water
  Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Dior The Cleansing Milk
  Morgen bezorgd
  Shiseido WASO Shikulime Gel-To-Oil Cleanser
  Morgen bezorgd
  Lancôme Mousse Eclat gezichtsreiniging en reinigingsschuim
  Morgen bezorgd
  Lancôme Gel eclat
  Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Estee Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner
  star-full star-full star-full star-full star-full
  2 reviews
  Vanaf 31, 12
  Morgen bezorgd
  Dior Homme Dermo System Microzuiverende reinigingsgel
  star-full star-full star-full star-full star-full
  1 review
  Vanaf 41, 68
  Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Shiseido Instant Eye and Lip makeup remover
  star-full star-full star-full star-full star-full
  1 review
  Vanaf 36, 40
  Morgen bezorgd
  Shiseido Extra Rich Cleansing Milk
  star-full star-full star-full star-full star-empty
  4 reviews
  Vanaf 40, 78
  Morgen bezorgd
 • checkGratis bezorging
  checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  checkGratis samples
 • Shiseido Deep Cleansing Foam
  star-full star-full star-full star-full star-fragment
  4 reviews
  Vanaf 40, 78
  Morgen bezorgd
  Shiseido Complete Cleansing Microfoam
  star-full star-full star-full star-full star-fragment
  3 reviews
  Vanaf 40, 78
  Morgen bezorgd

  Gezichtsreiniging - de eerste steen voor een gezonde, egale huid

  Een dagelijkse gezichtsverzorging is essentieel voor een zachte, stevige en egale huid. De eerste stap is bijzonder belangrijk: het reinigen van het gezicht. Een grondige gezichtsreiniging verwijdert dode huidcellen, talg en vuil van de huid en bereidt haar voor op de volgende behandeling, zoals het gebruik van een rijke gezichtscrème. Hieronder laten wij u zien hoe u uw gezicht optimaal kunt reinigen, waarom dagelijkse gezichtsreiniging zo belangrijk is en welke producten wij aanbevelen voor gezichtsreiniging.

  Waarom is dagelijkse gezichtsreiniging zo belangrijk?

  Wie kent dit gevoel niet? Met elk uur van de dag voelt de huid meer en meer gestresst aan. Afhankelijk van het huidtype wordt de huid droog en gespannen of steeds vetter. Maar dit is niet de enige reden waarom gezichtsreiniging zo belangrijk en waardevol is. Een andere factor is het verwijderen van make-up. Bijna elke vrouw helpt haar natuurlijke teint elke dag met foundation, concealer, poeder en andere make-up producten. Deze kunnen er echter toe leiden dat de natuurlijke regulering van de huid uit balans raakt of de poriën verstopt raken. Het is daarom bijzonder belangrijk om de make-up aan het eind van de dag te verwijderen. Het belang van gezichtsreiniging is echter te wijten aan veel fundamentelere factoren. Wie een schone en egale teint nastreeft, moet de huid dagelijks ontdoen van vuil, dode huidcellen en de eigen vetlaag van de huid. Een effectieve maar tegelijkertijd zachte gezichtsreiniging is belangrijk.

  Stap voor stap naar een effectieve gezichtsreiniging

  Gezichtsreiniging is een essentieel onderdeel van de dagelijkse gezichtsverzorging. Bij systematische gezichtsverzorging moet er op worden gelet dat de reinigings- en verzorgingsproducten in de juiste volgorde worden gebruikt. In de eerste stap, de voorreiniging, moet u het reinigingsproduct gebruiken dat geschikt is voor uw huidtype, zoals reinigingsmelk of reinigingsgel, om vuil en make-upresten grondig van de huid te verwijderen. In de tweede stap moet de huid worden gereinigd met een toner voor het gezicht. Dit verheldert en versterkt de huid en verwijdert zelfs de laatste resten die niet konden worden verwijderd tijdens de voorreiniging. Voor speciale vereisten kan ook een speciaal product zoals een gezichtspeeling of een gezichtsmasker worden gebruikt.

  De verschillende producten voor gezichtsreiniging

  Iedereen die zegt dat het niet uitmaakt welk product wordt gebruikt voor gezichtsreiniging is onwetend. Het hangt af van het huidtype, de conditie van de huid en de individuele eisen van de huid welk product moet worden gebruikt. Een belangrijke factor is de pH-waarde van het reinigingsmiddel: een gezonde huid heeft een zure mantel met een pH-waarde tussen 5 en 7, daarom moet een zacht reinigingsmiddel precies in dit interval een pH-waarde hebben. Als dit het geval is, kan het product als huidvriendelijk of huidneutraal worden omschreven. Als de pH-waarde te hoog is, is de huid oververzuurd.

  Reinigingsmelk - Milde gezichtsreiniging voor de droge huid

  Reinigingsmelk is een bijzonder zachte vorm van gezichtsreiniging en is daarom bijzonder geschikt voor normale en droge huidtypes. Een voordeel van reinigingsmelk is dat het ook gebruikt kan worden om de gevoelige oogzone te reinigen. De reinigingsmelk reinigt de huid snel en intensief, maar heeft ook een verzorgende werking. De milde wasmiddelen drogen de huid niet uit, maar hebben een hydraterende en kalmerende werking. De ingrediënten omvatten oppervlakteactieve stoffen, D-fenthenol, allantoïne of natuurlijke mineralen, plantaardige oliën en lecithine. Phanthenol bijvoorbeeld helpt de huid om vocht langer vast te houden en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Bovendien worden ontstekingen geremd en wordt het regeneratieproces van de huidcellen versneld.

  Voor een optimaal resultaat brengt u de reinigingsmelk met een wattenschijfje of uw vingers op de huid aan en masseert u deze vervolgens zachtjes in zodat de actieve bestanddelen zich kunnen ontvouwen. De huid kan dan worden afgewassen met lauw water. Bij waterdichte of sterke make-up kan de huid worden gereinigd met een wattenschijfje dat wordt bestrooid met een tonic voor het gezicht.

  Gezichtstonic verheldert en verfrist de huid en verfrist de huid.

  Gezichtswater of reinigingslotion is een gezichtsreinigingsproduct dat voornamelijk wordt gebruikt om het gezicht te verfrissen of te reinigen. Het belangrijkste bestanddeel van tonic voor het gezicht is in de meeste gevallen gedestilleerd water. Extra ingrediënten kunnen van product tot product verschillen. Gezichtsverzorging revitaliseert en verfrist de huid en bereidt haar optimaal voor op de volgende gelaatsverzorging. Breng een paar druppels tonique aan op een wattenschijfje en wrijf zachtjes over het gezicht, inclusief hals en decolleté zoals gewenst.

  Reinigingsgel - Eenvoudige en effectieve reiniging

  Voor de normale of vette huid wordt aanbevolen om een reinigingsgel of schuim te gebruiken in plaats van een reinigingsmelk. Een reinigingsgel is ook geschikt voor de normale of gecombineerde huid. De ingrediënten van reinigingsgels zijn niet alleen vetoplosbaar, maar vaak ook ontsmettend en antibacterieel. De reinigende werking is bijzonder intensief door het relatief hogere gehalte aan oppervlakteactieve stoffen.

  De gel wordt eerst licht geschuimd met lauw water in de hand en vervolgens met ronddraaiende bewegingen op het vochtige gezicht aangebracht. Het schuim bevordert een gelijkmatige verdeling van de actieve bestanddelen op de huid en zorgt voor een grondige reiniging van het gezicht. Spoel het gezicht dan gewoon af met veel water. Als u het reinigingsproces wilt intensiveren, kunt u de reinigingsgel of het schuim ook aanbrengen met een gezichtsborstel.

  Gezichtspeeling - wondermiddel voor gezichtsreiniging

  Een peeling is een gespecialiseerde variant van de gebruikelijke wasgel. Een peeling bevat fijne korrels of fruitzuren, die dode huidcellen effectief van de huid verwijderen en zelfs een geil huidoppervlak glad en soepel kunnen maken. Vooral in de winter is de peeling een echt wonderwapen! Bovendien heeft een peeling een massage-effect, wat niet alleen de gezichtsreiniging aangenamer maakt, maar ook de bloedcirculatie in de huid bevordert, waardoor deze er steviger en frisser uitziet. In tegenstelling tot reinigingsgels mag een peeling slechts één of twee keer per week worden aangebracht. De toepassing is verder gelijk aan een wasgel.

  Misvattingen en fouten die u moet vermijden bij het reinigen van uw gezicht.

  Veel mensen denken dat een gewone zeep net zo goed is voor het reinigen van je gezicht als een speciaal gezichtsreinigingsproduct. Waarom onnodig geld uitgeven? Hoewel zeep geschikt is voor het reinigen van ongevoelige delen van de huid, zoals de handen, is het zeker niet geschikt voor de gevoelige gezichtshuid. Door de verhoogde pH-waarde droogt handzeep snel uit en verzorgt de gezichtshuid onvoldoende. Bovendien moet de bewering dat reinigen met reinigingsdoeken voldoende is, worden tegengesproken. Reinigingsdoekjes bereiden de gezichtsreiniging voor en zijn ook praktisch om de oogmake-up grofweg te verwijderen, maar zijn niet voldoende om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Integendeel, de vetten die het bevat kunnen zelfs de poriën verstoppen.

  Vermijd het gebruik van te veel heet water bij het reinigen van uw gezicht. Te warm water lost vuil niet beter op, maar droogt de huid extra uit. Vooral bij een gevoelige of couperosegevoelige huid is een gezichtsreiniging met te warm water niet aan te raden.