• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Attivi Puri
Hyaluronic Acid + Polyglutammic Moisturizing Lifting

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

"een verzorging in geconcentreerde druppels op basis van hyaluronzuur om ...
Omschrijving
"een verzorging in geconcentreerde druppels op basis van hyaluronzuur om intense hydratatie te verzekeren. Dankzij het polyglutaminezuur wordt enerzijds de hydratatie van de huid versterkt en anderzijds de afbraak van het nature in de huid aanwezige hyaluronzuur verhindert. Na regelmatig gebruik is de huid diepgaand gehydrateerd, de rimpeltjes en tekenen van uitdroging verminderen geleidelijk aan, het huidoppervlak wordt zachter en gladder alsof de huid gelift is. Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Combineer de verzorging in druppels met de crème voor een optimaal resultaat. "

    Huidtype

    gevoelige huid alle huidtypes

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
‘s ochtends en ‘s avonds met lichte drukbewegingen op gezicht en hals aanbrengen. Vervolgens de crème van attivi puri aanbrengen die het best aan jouw behoeften voldoet.
Ingrediënten arrow-right
Ingrediënten
Aqua, propanediol, sodium hyaluronate, levulinic acid, glycerin, sodium levulinate, pentylene glycol, sodium anisate, sodium hydroxide, inulin, sodium polyglutamate, sodium acetylated hyaluronate, alpha-glucan oligosaccharide, sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed sodium hyaluronate, ethylhexylglycerin

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star