Lipliner

Lipliner

Iedereen die zijn lippen bijzonder mooi en aantrekkelijk wil maken, heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast bijzonder invasieve chirurgische maatregelen zijn er ook veel eenvoudigere, zachtere en aangenamere methoden om een mooie mond te creëren. De Lipliner heeft een groot effect en is een absolute aanrader. Met de juiste techniek voor het aanbrengen en kleine trucs kan een lip liner de lippen groter en kleiner doen lijken. Zelfs kleine oneffenheden in de lipcontouren kunnen worden gecorrigeerd.

Meer: Informatie over Lipliners

 
van de 9 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-9 van de 9 Producten

  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
van de 9 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-9 van de 9 Producten

 

De Lipliner voor mooie en sensuele lippen

Wanneer is een lip liner de juiste keuze?

Een lip liner is in staat om elke mond mooier te laten lijken. Met de juiste manier van aanbrengen kan het ook helpen om de vorm van de lippen aantrekkelijker te maken. Ongeacht of de lipcontour onregelmatig is of dat de mond te groot of te smal lijkt, de lipvorm kan gemakkelijk worden geoptimaliseerd met een lipliner. Het verhoogt ook de duurzaamheid van de lippenstift. Als de juiste kleur wordt gekozen, is een aantrekkelijke lip liner in elke situatie de juiste keuze.

Maak de perfecte kus in de mond met de juiste lip liner

In principe zijn er twee essentiële methoden om een lipcontourenpotlood te kiezen. De eerste is om een kleur te kiezen die zo dicht mogelijk bij je eigen lippenstift komt. De tweede manier is om een potlood te kiezen dat past bij de kleur van de lippenstift die u draagt.

De belangrijkste stappen om te overwegen bij het aanbrengen van een lip liner:

 • Verzorging is het allerbelangrijkste: wij adviseren een zachte lippeeling voordat u begint met de make-up van de lippen. Dit maakt de lippen zacht en soepel.
 • Breng basis aan: Nu kunt u een voedende lippenbalsem of een lipprimer aanbrengen. Dit laatste verhoogt de duurzaamheid van de lippenstift.
 • Teken contouren: Gebruik nu de lip liner om de contouren van uw lippen te volgen. Teken altijd van binnen naar buiten tot in de mondhoeken. Bovendien mogen de contouren niet te sterk zijn. Betere rand van de lippen met een lichte contour zodat zelfs kleine oneffenheden gemakkelijker kunnen worden gecorrigeerd.
 • Breng lippenstift aan: Vul de lippen met lippenstift.
  Als de mond te groot lijkt, kan het helpen om een zo licht mogelijke lippenvoering te kiezen. Hierdoor kan de mond er smaller uitzien als deze ruimhartig wordt aangebracht en over de contouren van de lippen wordt getrokken. Als de mond te smal is, kan het tegenovergestelde effect worden bereikt door het donkere potlood iets voorbij de contouren van de lippen te trekken. Opgemerkt moet worden dat het slechts minimaal buiten de lippen wordt aangebracht, anders ziet het er onnatuurlijk uit. Het is ook mogelijk om onregelmatige lippen mooier te maken met een contourpotlood in de kleur van je eigen mond.