Estée Lauder Eye Concentrate Matrix

1 andere variant(en) - Toon deze varianten Verberg deze varianten
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Laat jouw ogen jouw schoonheid uitdrukken. Dit ultra voedende oogconcentraat vermindert de zichtbaarheid van lijntjes in elke zone van de ogen en pakt meerdere oogzorgen aan: kraaienpootjes, "11" lijntjes tussen de wenkbrauwen, lijntjes onder de ogen, rimpels, verlies van stevigheid, gezwollen ogen en donkere kringen. De ogen zien er jeugdiger, levendiger en gezonder uit. Vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels - zichtbare verbetering van lijntjes na slechts 3 weken. - vermindert de "11" lijntjes tussen de wenkbrauwen na slechts 3 weken. - 91% van de panelleden toonden na verloop van tijd een aanzienlijke verbetering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes in het kraaienpootgebied(1) verstevigt - de huid rond de ogen voelt na slechts 3 weken steviger aan - 20% sterkere, meer versterkte ooghuid binnen enkele uren vermindert zichtbaar wallen - vermindert onmiddellijk de zichtbaarheid van gezwollen ogen. Verzorgt, voedt en hydrateert - +20% dikkere, versterkte ooghuid binnen enkele uren - doordrenkt de ogen met een diepe, intensieve hydratatie die uur na uur aanhoudt. Maakt gladder. - na slechts 1 week zei 93% van de vrouwen dat de huid rond de ogen zachter en gladder aanvoelde(2) chronolux™ power signal-technologie met proteïneversterkende werking deze exclusieve technologie helpt het natuurlijke vermogen van de huid tot zichtbaar herstel te vergroten. In-vitrotests hebben aangetoond dat deze technologie de natuurlijke vernieuwing van nieuwe huidcellen bevordert en de natuurlijke productie van collageen stimuleert.(3) bij voortdurend gebruik van de formule lijken lijntjes en rimpels minder zichtbaar. De huid voelt steviger aan. 360° mesh matrix "schokabsorberend" onze versterkende mix van een visco-elastisch polymeer en multimoleculaire hyaluronzuren. Het dempt de dunne, tere ooghuid om de zichtbare effecten van dynamische uitdrukkingen zoals knipperen, scheelzien en glimlachen tegen te gaan. Dat is belangrijk omdat deze voortdurende microbewegingen van de oogcontouren - naast de stress van het hedendaagse non-stop beeldschermwerk en langer wakker blijven - het collageen aantasten, wat bijdraagt aan lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering. Verkoelende cryo-stalen applicator de speciaal ontworpen applicator, gemaakt van roestvrij staal, koelt gezwollen ogen bij contact. De precieze contourpunt heeft een hoogglanzend oppervlak dat masseert en glijdt zonder te trekken - van vitaal belang voor de dunne, kwetsbare ooghuid. Zorgt voor langdurige verkoeling tot 5 minuten. klinisch getest: gebruik van het staafje plus de eye matrix vermindert onmiddellijk de zichtbaarheid van wallen onder de ogen. Gepatenteerd tot 2033. Ideaal voor alle leeftijden, alle etniciteiten, alle huidtypes. Deze nieuwe generatie multi-recovery formule heeft dezelfde geliefde verzachtende, voedende textuur als voorheen.

Gebruiksaanwijzing

Breng 's morgens en 's avonds aan. Met de applicator zachtjes naar buiten en omhoog vegen in een cirkelvormige beweging, van onder het oog naar boven het ooglid, meerdere keren. Klop met de ringvinger de restjes in. Niet enkel geschikt voor de ogen. Het is ook ontwikkeld voor de "11" lijntjes tussen de wenkbrauwen, voorhoofdlijntjes en lachrimpels.

Hoe te recycleren: als je flesje leeg is, zet je de applicator in de koelkast en kun je het op elk moment opnieuw gebruiken voor een verkoelende behandeling. Spoel de glazen fles uit en recycleer deze. Het karton is ook recycleerbaar.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Estée Lauder ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl