• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkMeer dan 2 miljoen tevreden klanten
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
4.7 out of five star rating on Trustpilot 4.7(24.000 beoordelingen)

Skin Perfusion
Nutri-Neck

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

NUTRI-NECK is geformuleerd in een zalvende balsemtextuur die gemakkelijk in ...
Omschrijving
NUTRI-NECK is geformuleerd in een zalvende balsemtextuur die gemakkelijk in de huid dringt en zonder een plakkerige of vette finish. Deze nutri-balsemtextuur is speciaal ontwikkeld voor de tere huid van hals en decolleté en garandeert een optimale opname door de huid. De perfecte match tussen klinische werkzaamheid en cosmetische zintuiglijkheid. NUTRI-NECK is ontwikkeld met een hoogwaardige verpakkingsoplossing: airless tube van 60ml, die de formule beschermt tegen luchtvervuiling en contaminatie en de integriteit en stabiliteit van de actieve ingrediënten garandeert.

    Huidtype

    gevoelige huid alle huidtypes

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Breng ’s ochtends en/of ’s avonds een ruime hoeveelheid NUTRI-NECK aan op Hals en decolleté en strijk zachtjes glad. Reinig en bereid uw huid voor het aanbrengen voor met de Perfecting Solution: deze exfoliërende lotion helpt de volgende huidverzorgingsproducten om de Resultaten te optimaliseren. Neck: om de voordelen te maximaliseren, voert u een opwaartse massage uit om de weefsels op te tillen, van de nek tot in de kaaklijn. Decolleté: Het uitvoeren van zachte effleurage en cirkelvormige bewegingen op het decolleté helpt de bloedstroom te verbeteren en een goede weefselgezondheid te behouden.
Ingrediënten arrow-right
Ingrediënten
HYALURONIC ACID Renowned in aesthetic medicine for its moisturizing properties, it effectively hydrates, smoothes the appearance of horizontal neck-lines and boosts skin tonicity BIO-MIMETIC PEPTIDE A Powerful skin relaxant, for visibly smoothing action on the appearance of wrinkles on the neck and décolleté HEXYLRESORCINOL Renowned in dermatology, this powerful skin brightening agent helps even skin tone & reduce brown spots on the décolleté

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star