• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Rouge G - Luxurious Velvet Metal Lipstick

Perfumist

Wat lijkt op deze geur?

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Waarschijnlijk uit de handel. We helpen je daarom graag om een passende keuze te maken!

Start de adviseur
  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

De nieuwe ultieme matte lipstick met een metallic finish.
...

Omschrijving

De nieuwe ultieme matte lipstick met een metallic finish.
Geïnspireerd door de weerspiegelingen van vlindervleugels, heeft Guerlain het fluweelzachte effect van Luxurious Velvet lipsticks vernieuwd met een nieuwe gedurfde metallic matte finish. Met zijn ton-sur-ton microglans combineert Rouge G Luxurious Velvet Metal uitzonderlijke zachtheid, diepte en langdurige kleur (blijft 16 uur zitten**). De fluweelzachte, metalen formule is hoog gepigmenteerd en subtiel parelmoerachtig en glijdt moeiteloos over de lippen voor absoluut (16 uur*) comfort en een super heldere finish. Voor het eerst zijn de Rouge G-behuizingen versierd met majestueuze metallic patronen, geïnspireerd op vlindervleugels. Ontdek Rouge G Luxurious Velvet Metal, de lipstick met metallic reflecties die u kunt personaliseren zoals uw instinct u aangeeft.

Personaliseer uw lippenstift: 1. Kies een fluweelachtige matte kleur uit het assortiment van 15 sterk gepigmenteerde, intense en diepe tinten. 2. Kies uw huls, uw vlindervleugels, van de meest gewaagde tot de meest delicate, om uw complete lippenstift samen te stellen. 3. Personaliseer uw lipstick en verzamel ontelbare versies van de Rouge G! *Zelfbeoordeling door 30 vrouwen **Instrumentele test en klinische evaluatie op 30 vrouwen*

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Breng de rand van de lipstick rechtstreeks aan op de lippen met behulp van de dubbele spiegel. Het ergonomische design zorgt voor precieze, onberispelijke resultaten.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star