Shop wat je wil. Betaal hoe je wil. Get smoooth met Klarna.

Maak kans op een Smoooth pakket
Shop met Klarna en maak kans op een smoooth pakket. Shop minimaal één keer met Klarna in de periode van 5 maart 2019 tot en met 24 maart 2019. Hoe vaker je met Klarna koopt, hoe groter je kans om te winnen.
➢ Stuur je aankoopgegevens uiterlijk 7 april 2019 in via de campagnepagina op klarna.com om mee te doen aan deze actie.
➢ Door je aankoopgegevens in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze actie.
➢ Je maakt kans op een van de 42 Smoooth Pakketten, elk ter waarde van maximaal 200 euro.
➢ Uit alle inzendingen wordt een willekeurige winnaar bepaald.
➢ De winnaars van de Smoooth Pakketten worden door Klarna uiterlijk op 15 april 2019 geïnformeerd.
Betaal je bestelling later met Klarna.
Probeer je bestelling eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wil houden. Die smooothness bieden wij jou als klant graag aan. Wij bieden je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hoe werkt achteraf betalen van Klarna? Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna apart een factuur. Zij sturen je de factuur toe zodra wij Klarna hebben geïnformeerd dat we jou de bestelling hebben verstuurd. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna App te betalen. Maar je kan hem ook via klarna.com betalen.
Je bestelling houden? Of terugsturen?
Is je bestelling niet naar wens? Stuur je bestelling dan terug naar ons. Stuur je een deel terug dan wordt dat bijgewerkt op de factuur. Je betaalt bij Klarna alleen wat je houdt. Download de Klarna App en log in om je retour te regelen. Je kan je betaling dan pauzeren totdat alles geregeld is.
De rekening betalen
Heb je besloten om (een deel van) de bestelling te houden, betaal deze dan via de Klarna App. Log in in de Klarna App en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst dan vragen ze je een aantal gegevens. Gebruik je Klarna vaker, dan kan je vervolgens met 1 klik opdracht geven om de factuur te betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Super simpel maar altijd veilig.