Lancôme Idôle Nectar
eau de parfum spray

3 andere variant(en) - Toon deze varianten Verberg deze varianten

Geurenpalet

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Een damesgeur voor een bloemige explosie van heerlijkheid.

Ontdek de kenmerkende Eau de Parfum van Idôle. Een geur voor vrouwen die niet alleen om verandering vragen, zij zijn de verandering. Voor vrouwen die durven te dromen. De leiders en vernieuwers van morgen. Sterk. Uitgesproken. Krachtig. De vrouwen die naar zichzelf kijken voor de inspiratie die ze nodig hebben om de toekomst vorm te geven. Ontdek Lancôme Idôle l'Eau de Parfum Nectar: Geurfamilie: Bloemig & zoete Gourmand Topnoot: Gepofte rozenakkoord Hartnoot: Knapperig popcornakkoord Basisnoot: Bourbon vanille Een onmiddellijke bloemenexplosie Lancôme Idôle L'Eau de Parfum Nectar is verrijkt met een bloemige explosie. Een nooit eerder geroken geur die werkt als een verslaving. Verfrissend bloemig met de gepofte roos, en toch neo-gourmand met het popcornakkoord. En natuurlijk staat de inhoud voor solidariteit en duurzaamheid met onze Isparta roos en Bourbon vanille. De dunne flacon is perfect voor onderweg De dunste flacon ter wereld, slechts 1,5 cm dik. Met een vurige perzikkleurige toon; een waar voorwerp van verlangen.

Lancôme Idôle l'Eau de Parfum Nectar weerspiegelt de vastberadenheid van vrouwen die samen op weg gaan naar een betere toekomst. En omdat niet handelen voor morgen geen optie is, is de flacon gemaakt van gerecycled glas.

SHARE HAPPINESS MET LANCÔME

Gebruiksaanwijzing

Ervaar Idôle L'Eau de Parfum Nectar: Verstuif op 20cm van de huid, vooral op de warme plekjes van het lichaam: De binnenkant van de pols Achter de oren Op de hals Na het aanbrengen van dit parfum, vermijd wrijven of deppen op de huid. Dit breekt de geur af, waardoor deze sneller slijt SHARE HAPPINESS MET LANCÔME