• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Estée Lauder
Opgericht in 1946 heeft dit technologisch geavanceerde bedrijf een wereldwijde reputatie opgebouwd van elegantie, luxe en superieure kwaliteit. Onze producten worden geleverd met de belofte van de meest verfijnde standaarden van excellentie. Door intensief onderzoek en strenge productevaluatie kunnen we je producten voor huidverzorging, make-up en geuren bieden die zowel vriendelijk als zeer effectief zijn.
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Estée Lauder: De Parel van de Cosmetica-Industrie

Estée Lauder is een wereldberoemd merk dat bekend staat om haar hoogwaardige huidverzorgingsproducten, make-up en parfums. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door Josephine Esther Mentzer, beter bekend als Estée Lauder. In de afgelopen decennia is het merk uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de cosmetica-industrie, met een breed scala aan innovatieve en luxueuze producten. Enkele van de meest populaire productlijnen van het merk zijn onder andere Double Wear, Daywear, Advanced Night Repair en Revitalizing Supreme.

 

Geschiedenis van het merk Estée Lauder

Estée Lauder werd in 1946 opgericht door Josephine Esther Mentzer, een vrouw met een passie voor schoonheid en cosmetica. Ze begon haar bedrijf met slechts vier producten, maar al snel groeide het uit tot een wereldwijd imperium. Haar filosofie was eenvoudig: "Ieder mens kan mooi zijn". Dit principe is vandaag de dag nog steeds de drijvende kracht achter het merk.

In de jaren '50 en '60 begon Estée Lauder haar internationale expansie, met de opening van verkooppunten in Londen, Parijs en Hongkong. In de loop der jaren heeft het bedrijf een indrukwekkend portfolio opgebouwd, bestaande uit diverse merken zoals Clinique, MAC Cosmetics en Tom Ford Beauty.

Double Wear Foundation: onberispelijke dekking voor een langdurig resultaat

De Double Wear foundation van Estée Lauder is een van de meest populaire producten van het merk. Deze foundation staat bekend om zijn langdurige dekking en comfortabele, lichte textuur. De formule is ontwikkeld om de hele dag te blijven zitten zonder te vervagen, vlekken of oxideren. Bovendien biedt het een uitgebreid kleurenaanbod, zodat iedereen de perfecte match kan vinden.

De Double Wear foundation is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, dankzij de olievrije en niet-comedogene formule. Door de natuurlijke, matte finish is het een ideale keuze voor zowel dagelijkse als feestelijke gelegenheden.

Daywear: huidverzorging voor overdag

Daywear is een huidverzorgingslijn van Estée Lauder die speciaal is ontwikkeld voor gebruik overdag. Deze lijn richt zich op het beschermen en hydrateren van de huid, terwijl het ook tekenen van veroudering tegengaat. De producten uit de Daywear-serie bevatten antioxidanten en andere voedende ingrediënten om de huid gezond en stralend te houden.

Een van de meest geliefde producten in deze lijn is de Daywear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Crème. Deze crème biedt niet alleen 24 uur hydratatie, maar beschermt de huid ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling. Bovendien helpt het de huid te versterken en te revitaliseren, waardoor deze er jeugdiger uitziet. 

Advanced Night Repair: herstel en verjonging tijdens de nacht

Advanced Night Repair is een andere populaire huidverzorgingslijn van Estée Lauder. Zoals de naam al doet vermoeden, richt deze lijn zich op het herstellen en verjongen van de huid gedurende de nacht. De producten in deze serie zijn geformuleerd met krachtige ingrediënten die de huid helpen herstellen van de dagelijkse stress en schade die het overdag oploopt.

Een van de bestsellers uit deze lijn is het Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Dit serum is ontworpen om het natuurlijke herstelproces van de huid te versnellen en te verbeteren, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderd worden en de huid gladder en steviger aanvoelt. Bovendien helpt het om de huidteint egaler te maken en de natuurlijke uitstraling van de huid te herstellen.

Revitalizing Supreme: ultieme anti-veroudering

De Revitalizing Supreme huidverzorgingslijn van Estée Lauder is speciaal ontwikkeld om alle tekenen van veroudering aan te pakken. Deze producten bevatten krachtige ingrediënten die samenwerken om de huid te verstevigen, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Een van de meest populaire producten uit deze lijn is de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme. Deze luxe crème helpt de huid te verjongen en versterken, waardoor het een stralende en jeugdige uitstraling krijgt. Bovendien hydrateert en voedt het de huid intensief, waardoor het zacht en soepel aanvoelt.

Estée Lauder parfums: verfijnde geuren voor elke gelegenheid

Estée Lauder staat niet alleen bekend om haar huidverzorgingsproducten en make-up, maar ook om haar verfijnde en elegante parfums. Met een uitgebreide collectie geuren voor zowel mannen als vrouwen, biedt het merk een scala aan opties voor elke gelegenheid en persoonlijke voorkeur.

Een van de meest iconische parfums van Estée Lauder is Beautiful, een romantische en vrouwelijke geur die in 1985 werd geïntroduceerd. Deze bloemige geur is een perfecte combinatie van rozen, lelies, tuberoos en oranjebloesem, aangevuld met warme houtachtige noten en frisse citrusaccenten.

Voor mannen biedt Estée Lauder de geur Intuition, een frisse en houtachtige geur die zelfvertrouwen en verfijning uitstraalt. Deze geur bevat noten van bergamot, mandarijn, lavendel en salie, gecombineerd met rijke basisnoten van amber en houtachtige muskus. Helaas is deze geur niet meer verkrijgbaar.

Innovatie en technologie in de producten van Estée Lauder

Estée Lauder zet zich in voor constante innovatie en het gebruik van geavanceerde technologieën in haar producten. Dit is duidelijk te zien in de samenstelling van de formules, waarbij de nieuwste wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met natuurlijke ingrediënten om effectieve en veilige producten te creëren.

Een voorbeeld van deze innovatie is te zien in de Advanced Night Repair-lijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van ChronoluxCB™-technologie. Deze technologie helpt de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid te ondersteunen en bevordert de celvernieuwing, wat leidt tot een zichtbare vermindering van tekenen van veroudering.

Milieubewustzijn en duurzaamheid bij Estée Lauder

Estée Lauder is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu en streeft naar een duurzamere bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft diverse initiatieven opgezet om haar ecologische voetafdruk te verminderen, waaronder het verminderen van verpakkingsmateriaal, het gebruik van gerecyclede materialen en het promoten van navulbare verpakkingen voor haar producten.

Daarnaast is Estée Lauder toegewijd aan dierenwelzijn en zet het zich in voor een wereld zonder dierproeven. Het merk werkt samen met internationale dierenwelzijnsorganisaties om nieuwe testmethoden te ontwikkelen en te implementeren die niet op dieren zijn gebaseerd.