• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Sensai
Gedreven door een passie voor tijdloze schoonheid, combineert Sensai de innovatieve huidverzorgingstechnologie met de luxe van Koishimaru-zijde. Deze unieke mix van wetenschap, natuur en Japanse esthetiek vloeit naadloos samen om de huid in harmonie te brengen en haar natuurlijke schoonheid te versterken.
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Sensai creëert innerlijke rust en sereniteit

Het Sensai-label verkoopt bijzonder hoogwaardige producten die zacht zijn voor de huid en een optimale verzorging bieden. Het Japanse woord Sensai heeft precies deze betekenis: het kan worden vertaald als "gracieus" of "fijn".

Als u aan de Japanse cultuur denkt, associeert u deze automatisch met innerlijke rust en balans - en dit is precies wat het merk Sensai met zijn artikelen wil overbrengen en met zijn klanten wil delen. De rust en ontspanning die het gestresste lichaam ervaart, draagt bij aan een schoonheid die van binnenuit straalt.

De principes van het merk Sensai

Zijde is een van de meest gewilde en ook duurste materialen, wat staat voor luxe en welzijn. De stof wordt gebruikt voor edele kledingstukken en ligt zo zacht op de huid dat het samensmelt met de stof: als je zijde draagt, voel je nauwelijks waar de stof begint. Dit is ook wat zijde zo fascinerend maakt voor veel mensen.

Maar het kan ook worden gebruikt voor de productie van cosmetica. Het kan worden verwerkt tot gel, poeder of zelfs folie. Het zijde-extract dat bekend is onder de naam fibroïne moet in water oplosbaar worden. Sensai was de voorloper van deze techniek en heeft deze altijd verder ontwikkeld om het best mogelijke resultaat te bereiken.

"Goed verzorgde huid door fijne zijde. «

In het streven van het merk Sensai om mensen oneindig veel schoonheid te bieden, maakt het gebruik van de bijzonder kostbare Koishimaru zijde. De cocons van de rupsen zijn slechts half zo groot als die van andere soorten en leveren dus veel minder materiaal op. Toch is het de moeite waard voor sensai om terug te vallen op dit geslacht: De draden zijn bijzonder delicaat, maar tegelijkertijd glanzend en extreem sterk. Ooit was Koishimaru zijde gereserveerd voor de keizerlijke familie.

De Koishimaru zijde in de producten van Sensai heeft de eigenschap de productie van het lichaamseigen hyaluron te stimuleren, in tegenstelling tot de conventionele soorten. Hyaluron kan een grote hoeveelheid water binden en zo de huid langdurig van vocht voorzien. Op deze manier overspoelt de Sensai verzorging de huid en biedt deze de ideale omstandigheden om trots en mooi te schitteren.

Voor haar producten combineert Sensai Cosmetics de buitengewone kracht van deze bijzondere zijde met de nieuwste en meest revolutionaire technologieën in de huidverzorging. Deze combinatie van wetenschappelijke vooruitgang en het beste wat de natuur te bieden heeft, is perfect aangepast aan de menselijke huid en geeft haar een vlekkeloos uiterlijk.

Sensai Saho - het verzorgingsritueel voor een perfecte huid

Het is in de Japanse traditie om in veel handelingen altijd een bepaald ritueel te volgen. Een bekend voorbeeld is de theeceremonie, waarbij zowel de gastheer als de uitgenodigde gasten zich strikt aan een vooraf bepaalde procedure houden. Deze gewoonte geeft de gasten de mogelijkheid tot innerlijke reflectie.

Op basis van dit karakter ontwikkelde Sensai een verzorgingsritueel speciaal voor het gebruik van hun hoogwaardige producten: Sensai Saho. Juist door de volgorde te volgen en dagelijks te herhalen wordt sensuele ontspanning mogelijk gemaakt. De huid wordt zijdezacht en vlekkeloos mooi. De procedure wordt in drie eenvoudige stappen uitgevoerd.

Eerste stap: de dubbele reiniging

Er zijn er veel onzuiverheden die moeten worden verwijderd, zodat de huid haar glans kan behouden. Sensai maakt een onderscheid tussen de onzuiverheden die op oliebasis zijn, zoals het huideigen talg of het oliegehalte van de make-up, en de onzuiverheden die op waterbasis zijn. Het gaat hierbij om het zweet dat door het lichaam wordt geproduceerd, maar ook om bacteriën, huidschilfers of zelfs stof.

Daarom beveelt Sensai een dubbele reiniging aan. Tijdens de eerste pas worden de olieresten verwijderd, waardoor het huidoppervlak wordt gereinigd. Zodra dit is gebeurd, begint de dieptereiniging, waarbij ook de resterende resten worden verwijderd.

Tweede stap: Dubbele bevochtiging

De hele dag door worden we blootgesteld aan onze omgeving, die erg veeleisend is voor onze huid en haar belangrijke vocht onttrekt. Het is essentieel om het terug te geven. Sensai Saho gebruikt daarom in de eerste plaats een lotion  om de huid te hydrateren en zo optimaal voor te bereiden op de volgende verzorging.

Na de lotion worden in de tweede stap de emulsies en crèmes van Sensai aangebracht, die de huid van de nodige voedingsstoffen voorzien. De huid is dan al gerevitaliseerd en straalt in nieuwe pracht en praal.

Derde stap: De dubbele toepassing

Om het Sensai Saho-ritueel af te ronden wordt de huid verwend met de dubbele applicatie. In het begin wordt de huid zachtjes gemasseerd zodat de verzorgingsproducten goed in de huid kunnen doordringen. Vervolgens wordt er met de handen op gedrukt, wat het Sensai Saho-ritueel tot een einde brengt.

STAP 1:  MASSEREN

Stap 1Stap 1

Masseer wangen, ogen, voorhoofd en het gebied rond de mond. Herhaal dit meerdere keren.

STAP 1:  MASSEREN

Stap 2Stap 2

Masseer van neus naar voorhoofd en naar beneden richting de hals. Herhaal dit meerdere keren.

STAP 2:  DRUKKEN

Stap 3Stap 3

Druk op vijf verschillende punten tussen kin en voorhoofd een aantal seconden de handen tegen de huid.

De series van Sensai

Het merk Sensai biedt een breed scala aan huidverzorgingsproducten die uw lichaam goed doen. Er zijn tal van andere verzorgingsproducten, te beginnen met producten voor een uitgebreide reiniging, waarmee u uw huid van de nodige voedingsstoffen kunt voorzien. Hieronder vindt u een selectie van de meest populaire series van het merk Sensai.

Sensai Silky Purifying

De producten van de Silky Purifying serie van Sensai zijn gericht op de eerste stap van het Sensai Saho verzorgingsritueel: de kostbare zijde voor hyaluron stimulatie wordt hier gecombineerd met een ginsengextract, dat ook vochtinbrengende eigenschappen heeft. Onder het brede scala aan producten in deze Sensai serie bevindt zich een geschikt product voor elk huidtype.
Voor de eerste stap vindt u er zowel een olie als een gel onder, waarvan de zijden poedervormige artikelen bedekt zijn met olie. De balsem is geschikt voor het verwijderen van zwaar dekkende make-up. Voor stap twee vindt u de Sensai Silky Purifying Silky Soap, een reinigingsmelk die bijzonder geschikt is voor de droge en gevoelige huid. De serie wordt aangevuld met speciale producten.

Sensai Cellular Performance

De producten van de Cellular Performance serie zijn geschikt voor de tweede stap van Sensai Saho. Deze serie bestaat uit verschillende lotions. Deze zijn aangepast aan de verschillende huidtypen. De eerste lotion is bedoeld voor mensen met een normale tot vette en gemengde huid, terwijl de tweede bestemd is voor de droge huid.
Vervolgens kunnen de emulsies worden gebruikt, waarvan zelfs meerdere exemplaren zijn aangepast aan de verschillende huidtypen. U kunt ook kiezen voor de gladmakende en verstevigende anti-aging crème, die ook ideaal is als beschermende verzorging in de winter. Visueel gezien verschillen de verschillende lotions en emulsies van kleur.

Decoratieve cosmetica van Sensai

Naast de populaire Sensai verzorging is er ook een groot assortiment aan make-up beschikbaar van het merk, wat niets te wensen overlaat. Van lippenstift, oogschaduw, foundation tot poeder en mascara, Sensai Make-up heeft alles wat het hart van de modebewuste vrouw sneller doet kloppen.

Bijzonder populair is bijvoorbeeld de Foundation, die zorgt voor een duurzame fluweelachtige afwerking. Dankzij de zijde kan de foundation ideaal op de huid worden verdeeld en zich perfect nestelen. Door de grote keuze aan tinten is er voor elk huidtype een geschikte tint.