• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Parfumwinkel

Traditionele parfumwinkel

De parfumwinkels zoals we die kennen van vroeger zijn nog altijd enorm populair. Waar het vroeger om een klein winkeltje ging, hebben we tegenwoordig de enorme parfumeries waar iedereen nog altijd graag naartoe gaat voor het ontdekken van nieuwe geuren. Toch is er in het straatbeeld een hoop veranderd. Parfumwinkels van vroeger begonnen doorgaans als drogisterij en groeiden door naar een breder assortiment.

De traditionele parfumwinkels zoals we die nu kennen zijn nog altijd drukbezocht. Zeker rondom populaire tijden (zoals de feestdagen) is het een kwestie van achteraan in de rij sluiten, terwijl het personeel aan de lopende band aan het inpakken is. Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van parfum in een fysieke winkel is natuurlijk het kunnen ruiken van al die geuren. Personeel staat klaar om te helpen met het vinden van de juiste geur die past bij uw huid en persoonlijkheid. En die persoonlijke benadering is nog altijd online niet te vinden. Belangrijke reden voor velen om een bezoekje te brengen aan de winkel en samen met een partner nieuwe geuren te ontdekken.

Het creëren van die beleving in de winkel waarbij u zichzelf volledig in de watten laat leggen, is precies waar de parfumwinkels van nu op aansturen. Het begint bijvoorbeeld bij een make-up hoek in de winkel waar u zich kunt laten opmaken. Medewerkers helpen bij het vinden van de perfecte producten en vertellen met passie over hun favoriete items. Wanneer u die hoek gepasseerd bent, zijn er de wanden vol met heerlijke parfums en schoonheidsartikelen. Alles omtrent huidverzorging is te vinden in het assortiment, zodat u met een compleet gevoel van frisheid de winkel uit kunt lopen met een prachtig pakketje in een tas. Eenmaal thuis gaat de beleving nog verder. Met het uitpakken van uw pakketje heeft u nogmaals dat heerlijke gevoel van de nieuwe aankoop, maar er zitten ook nog eens samples bij van andere parfums of producten. Dit zorgt ervoor dat u meteen geïnspireerd wordt voor nieuwe producten en zeker nog eens terugkomt!

Parfumwinkel anno nu

De parfumwinkels zoals we ze destijds kenden, zijn inmiddels uitgegroeid tot de grote merken waar we kunnen kiezen uit honderden geuren. De angst voor het online bestellen is volledig weg en zeker rond de feestdagen zijn de nieuwste geuren immens populair. Maar ook voor verjaardagen is het nog altijd een gewild product om cadeau te geven. Dankzij de chique uitstraling en het altijd prachtig inpakken van de doosjes, is het alleen al een feest om het uit te mogen pakken. Iets waar de parfumwinkels dan ook veelvuldig gebruik van maken en waar het personeel in opgeleid wordt.

Het online bestellen van parfums heeft natuurlijk nog veel meer voordelen:

  • Grootste assortiment
  • Snel in prijzen vergelijken
  • Morgen al in huis
  • Vaak goedkoper dan in de winkel
  • Profijt van combi-acties
  • Ruime keus in schoonheidsartikelen

Die beleving die in de winkel wordt gecreëerd, gaat online gewoon verder. Dit wordt gedaan door onder andere online marketing. Door het aansturen op nieuwe producten via bijvoorbeeld de nieuwsbrief, wordt u toch steeds weer geprikkeld om nieuwe producten te proberen. Laat u ook online inspireren voor nieuwe geuren en giftsets en neem snel een kijkje op de website!

Review