• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Supremÿa
Anti-Age La Nuit Baume

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Supremÿa La Nuit is gespecialiseerd in chronobiologie en werkt s' ...
Omschrijving
Supremÿa La Nuit is gespecialiseerd in chronobiologie en werkt s' nachts, wanneer de regeneratie van de huid plaatsvindt. De regeneratiemechanismen die optimaal functioneren in een jonge huid verzwakken naarmate de huid ouder wordt, wat leidt tot het verschijnen van zichtbare tekenen van veroudering (rimpels, verlies van stevigheid, glans...). Le Grand Baume Anti-Âge activeert alle regeneratieve krachten van de huid om haar te helpen herstellen van de schade die ze overdag heeft opgelopen. De huid bereidt zich voor op de strijd tegen de verstoringen van de volgende dag en vertraagt het verschijnen van tekenen van veroudering.

INNOVATIE De kern van de formule, het Fundamental Regeneration Complex, speelt in op de belangrijkste fasen van de nachtelijke cyclus om een intense, optimale regeneratie tegen huidveroudering te garanderen. De combinatie van streng geselecteerde actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong reageert precies op de behoeften van de huid gedurende de nacht:

RESYNCHRONISEER het fundamentele mechanisme van de nachtcyclus* COMPENSEREN voor schade aan de huid overdag DETOXIFIE**

Dit Fundamental Regeneration Complex, gecombineerd met geavanceerde actieve ingrediënten. Het richt zich op 25 doelgerichte anti-aging ingrediënten voor onmiddellijke en langdurige resultaten. De huid is geregenereerd en klaar om de dagelijkse agressies te weerstaan.

Product info Grand Baume De rijke en smeltende balsemtextuur omhult de huid met absoluut comfort zonder een vettig laagje achter te laten. De subtiele bloemennoten die zo kenmerkend zijn voor Supremÿa geven een buitengewone verfijning aan het nachtritueel.

De glazen flacon is recyclebaar.

*Ex vivo getest **In vitro getest

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Breng 's avonds aan, na de Lotion Soin Anti-Anti-Âge volgens het ritueel van Fundamental Regeneration.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star