Alleen vandaag! gratis Gucci Showergel bij je aankoop.
  • checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

World Ocean Day

World Ocean Day

Op World Ocean Day staan we stil bij de cruciale rol die de oceanen spelen in ons dagelijks leven. Ze zijn de longen van onze planeet en produceren het merendeel van de zuurstof die wij inademen. Wij geloven in de kracht van verandering die begint bij bewuste keuzes. Wij zijn trots op ons assortiment biologisch afbreekbare producten, ontworpen voor functionaliteit, milieubewustzijn en veilig voor het zeeleven.

Bestsellers
Bestsellers

Ontdek COOLA

Bij COOLA is onze missie om zonverzorging te creëren die net zo gezond als draagbaar is. Wij geloven niet alleen in het beschermen van onze consumenten tegen de gevaren van de zon, maar ook in het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschappen, waterwegen en leefomgevingen – inclusief riffen. De chemicaliën Oxybenzone en Octinoxate kunnen een negatieve impact hebben op koralen en ander zeeleven. Bij COOLA gebruiken we die nooit, waardoor elk COOLA-product dat u kiest voldoet aan de eisen van de Hawaii Act 2021.

A Shimmery Wave

Duik diep in de schoonheid van de oceaan met de eindeloze blauwtinten van de zee. Laat je meeslepen door een golf van koel blauwe en turquoise tinten die perfect samengaan met elke huidtint. Vier met ons de schoonheid en het belang van de oceanen, en laat je innerlijke zeemeermin schitteren met onze World Ocean Day beauty look!

banner