Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision
eau de parfum spray

Geurenpalet

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Spicebomb night vision edp is de 4e verslaving in de iconische collectie van Viktor & Rolf : spicebomb - de geur voor mysterieuze en onweerstaanbare mannen. Spicebomb night vision edp onthult een kruidige, bloemige geur. In het hart van de geur is de aromatische varen nu gedraaid met een intens groen harsakkoord, voor een diepe, donkere verslavende geur. De geur ontketent de elektrische frisheid van de citroenessentie, die een explosief contrast vormt met het iconische zwarte kruidencomplex. Viktor & Rolf nodigt u uit om een nieuw spel van verleiding te spelen in de duisternis waar de groene stralen de meest mysterieuze en onweerstaanbare facetten van een man onthullen. De diepzwarte fles wordt onderstreept door een intens groene streep die de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de emblematische granaatappel versterkt.

Ingrediënten

Family – fougere aromatic ambery spicebomb night vision eau de parfum is a fougere aromatic ambery perfume, a deep and dark cocktail of virility designed around a mysterious explosion of vibrant black spices and contrasted green resin.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision eau de parfum spray worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Viktor & Rolf ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl