• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkMeer dan 2 miljoen tevreden klanten
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
4.7 out of five star rating on Trustpilot 4.7(24.000 beoordelingen)

Women's Day

Vier met ons Internationale Vrouwendag op 8 maart! Op deze speciale dag eren we de buitengewone bijdragen van vrouwen overal ter wereld. Van de meesterlijke vrouwelijke parfumeurs die onze zintuigen prikkelen tot de exclusieve producten speciaal ontworpen voor elke vrouw. Parfumerie.nl zet vrouwen in het stralende middelpunt. Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde collecties en laat je inspireren door de kracht en schoonheid van vrouwelijkheid. Vier schoonheid, vier diversiteit, vier jou - met ons, op Vrouwendag.

makeup

Women's Day Deals

Vanilla Sex

Onweerstaanbaar aantrekkelijk en ontworpen met een vleugje glamour: de fascinerende combinatie van rijke en subtiele vanille-akkoorden maakt VANILLA SEX tot een schitterende verschijning. Een ervaring die je niet snel vergeet, VANILLA SEX staat symbool voor sensuele verleiding en is allesbehalve onschuldig.

vanilla sex

Parfums gemaakt door vrouwen, voor vrouwen.

Dora Baghriche

Dora Baghriche groeide op in een familie waar culinaire tradities diep geworteld waren, wat de basis legde voor haar liefde voor parfums al op jonge leeftijd. Met twee grootmoeders als patissiers, werd Dora omringd door de rijke geuren van kaneel, amandelen en pijnboompitcrème, die haar eerste herinneringen aan geur vormden. Deze vroege invloeden speelden een cruciale rol in de ontwikkeling van haar latere carrière als parfumeur.

Dora Baghriche

Carla Chabert

Als dochter van de wereldberoemde Meester Parfumeur, Jacques Chabert, heeft Carla parfum verweven in haar DNA. Het was tijdens een toevallige ontmoeting met een klant van haar vader dat Carla werd geïnspireerd door de artistieke en toch technische meesterschap van parfum. Sindsdien heeft Carla continu de olfactieve normen uitgedaagd, van de zielroerende Fiery Pink Pepper tot de verfrissende Coastal Cypress & Sea Fennel. Kleur is van het grootste belang in haar creatieve proces, waarbij ingrediënten geassocieerd worden met kleuren.

carla chabert
Bestsellers

Delphine Jelk

Een getalenteerde parfumeur bij Guerlain, heeft een uniek talent voor het vangen van essenties in memorabele geuren. Bekend om haar innovatieve benadering en diepe respect voor traditie, heeft ze enkele van Guerlain's meest geliefde parfums gecreëerd. Jelk's werk weerspiegelt een harmonieuze balans tussen moderne innovatie en de rijke erfenis van Guerlain, waardoor ze een onuitwisbare stempel op de wereld van haute parfumerie drukt.