Yves Saint Laurent L'Homme
eau de toilette spray

Geurenpalet

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette spray ▷ "het eau de toilette l’homme van Yves Saint Laurent werd geïnspireerd door de aantrekkingskracht van een man met een unieke stijl. Zijn door en door mannelijke wereld is sensueel, aantrekkelijk, urban en hedendaags. Hij heeft de aangeboren gave om anderen aan te trekken en te inspireren dankzij zijn natuurlijke charisma en moderne stijl. Hij voelt zich thuis in de stad waar hij zijn creatieve energie de vrije loop kan laten en zijn eigen regels bepaalt. De combinatie van de transparante flacon met de dichtheid van de metalen dop van het eau de toilette l’homme van Yves Saint Laurent , weerspiegelt het leven vol contrasten van de hedendaagse man en werd geïnspireerd door moderne kunst, de designwereld en de architectuur."

Gebruiksaanwijzing

Verstuif l'homme op ongeveer 20cm van de huid, met name op de warme delen van het lichaam : de binnenkant van de polsen, achet de oorlellen, etc.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette spray worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Yves Saint Laurent ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl