• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Biotherm Homme Basic
Cleanser Gezichtsreiniger

star-full star-full star-full star-full star-empty
1 review
  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Waarom is Biotherm Homme Basics Line Cleanser Gezichtsreiniger 125ML ...
Omschrijving
Waarom is Biotherm Homme Basics Line Cleanser Gezichtsreiniger 125ML uniek? Deze frisse gezichtsreiniging voor mannen garandeert een efficiënte reiniging voor een egalere, frisse huid die perfect voorbereid is op het scheren. Geschikt voor elk huidtype. RESULTATEN Deze frisse gel garandeert een efficiënte reiniging voor een beter getonede, frisse huid die perfect voorbereid is op het scheren. Versterkt door de bio-wetenschap & trouw aan onze BLUE BEAUTY COMMITMENTS: De vermindering van het gebruik van nieuw plastic staat centraal in de missie van Biotherm. Bij Biotherm Homme zet onze bio-wetenschappelijke expertise zich in voor veilige, krachtige, duurzamere & natuurlijkere huidverzorging, aangepast aan de mannenhuid. Dankzij het gebruik van vooruitstrevende technologieën & premium texturen, verrijken we elke persoonlijke verzorging met de unieke eigenschappen van zorgvuldig gewonnen ingrediënten uit het water, zoals de probiotische fractie van Life Plankton™. Biotherm producten zijn duurzamer omdat de gewonnen ingrediënten eenmalig aan de natuur worden onttrokken en daarna eindeloos gereproduceerd in het lab. Met duurzamere formules en het gebruik van minder plastic, zet Biotherm zich in voor een beter behoud van de oceanen.

    Huidtype

    alle huidtypes

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Deze gezichtsreiniging voor mannen dagelijks aanbrengen op een nat gezicht, laten schuimen en afspoelen. De oogcontour vermijden. Bij contact met de ogen onmiddellijk en overvloedig spoelen.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star
4
star star star star star-empty
Gebaseerd op 1 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
PMB
star star star star star-empty
Gebruik al jaren Biotherm Homme met soms een dwaling naar andere merken maar kom toch steeds weer terug bij dit merk. Goede producten voor de huid ook als je een droge huid hebt. Wel goed lezen voor welke huid het product geschikt is, maar lijkt me logisch
loader
Bezig met laden...