Biotherm Homme
Biotherm Homme

Biotherm Homme

BIOTHERM HOMME is een verzorgingslijn voor mannen. De producten van Biotherm Homme zijn speciaal ontwikkeld voor de persoonlijke behoeften en het biologische ritme van de herenhuid. Biotherm Homme is al jarenlang de koploper binnen het heren huidverzorging assortiment.

 
van de 28 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-28 van de 28 Producten

  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
van de 28 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-28 van de 28 Producten

 

Biotherm Homme - Zeer effectieve zorg voor veeleisende mannen

Het vrouwelijke geslacht staat bekend om het investeren van veel tijd in de verzorging van haar schoonheid. Mannen daarentegen worden er al lang van beschuldigd weinig of geen interesse te hebben in hun uiterlijk. In de loop der tijd is dit echter sterk veranderd. Biotherm Homme heeft de juiste producten te bieden voor alle mannen die graag voor zichzelf zorgen en waarde hechten aan een mooie huid. Aangezien de huid van mannen sterk verschilt van die van vrouwen, is het belangrijk dat de dagelijkse verzorging perfect is afgestemd op de huid van mannen.

Het verhaal achter het merk Biotherm Homme

Biotherm is al tientallen jaren een van de toonaangevende cosmeticamerken wereldwijd. Het succesverhaal begon in 1952, toen biochemicus Jeanine Marissal voor het eerst plankton uit thermische bronnen integreerde in een huidverzorgingsproduct. Het bedrijf groeide snel naar een ware grootte en ontwikkelde steeds betere formules. Naast de conventionele vochtinbrengende crèmes bevatte het portfolio al snel producten voor bescherming tegen de zon en antiveroudering.

In 1985 werd de Biotherm Homme huidverzorgingslijn gelanceerd, de eerste productlijn die specifiek is afgestemd op de behoeften van mannen. Biotherm Homme is tot op de dag van vandaag wereldmarktleider in hoogwaardige mannenverzorging. Met haar jarenlange ervaring en het constante onderzoek naar nieuwe effectieve complexen slaagt de onderneming er steeds weer in om haar palet verder uit te breiden rond grote lijnen.

De verfrissende Biotherm Homme Aquafitness geur Biotherm Homme heeft voor elk huidtype optimaal op elkaar afgestemde cosmetica ontwikkeld en voldoet daarmee specifiek aan de wensen van de mannenwereld. Natuurlijk is thermisch plankton ook de basis van elk Biotherm mannenverzorgingsproduct. Het is bewezen dat puur thermisch plankton u helpt om sterk en soepel te blijven op de lange termijn. Natuurlijke en zeer effectieve ingrediënten maken Biotherm Homme cosmetica zo populair en succesvol.

De mythe dat huidverzorging een vrouwelijk bedrijf is en dat verzorgingsproducten geen plaats hebben in de badkamerkasten van een man is al lang verdwenen. De meeste mannen hechten nu veel belang aan hun uiterlijk en zijn zich er ook van bewust dat het uiterlijk van hun huid hierbij een beslissende rol speelt.

Biotherm Homme heeft speciale producten ontwikkeld voor de behoeften van de huid, zodat deze mannen de verzorgingsproducten van hun vrouwen niet hoeven te gebruiken - want er zijn grote verschillen tussen de seksen wat betreft de structuur van de huid. De mannelijke huid is bijvoorbeeld veel dikker en vetter. Daarnaast is regelmatig scheren een extra irriterend middel en heeft het daarom kalmerende werkstoffen nodig.

Verschillende verzorgingslijnen uitgelicht van Biotherm Homme

Biotherm Homme Aquapower

David Beckham voor Biotherm Homme Aquapower. Omdat de meeste mannen meer geïnteresseerd zijn in ongecompliceerde schoonheidsproducten, ontwikkelt Biotherm Homme steeds weer series die eenvoudig en snel te gebruiken zijn en daarom precies overeenkomen met de ideeën en wensen van mannen. Met de Biotherm Homme Aquapower lijn werd een reeks innovatieve producten op de markt gebracht die voldoende vitaminen C, E en B5 leveren aan de mannenhuid. De Aquapower serie van Biotherm Homme wordt aangeboden voor de normale en gecombineerde huid, maar ook voor de droge huid met ceramiden en sheaboter.

Naast gezichtsverzorgingsproducten is het assortiment uitgebreid met andere verzorgingsproducten. Active Lotion is een aquatische after-shave lotion die dankzij het panthenolgehalte de wondgenezing na het scheren ondersteunt en zo een kalmerend effect heeft. De reinigingsgel van Biotherm Homme Aquapower bereidt de huid perfect voor op het scheren, terwijl de douchegel gebruikt kan worden om de dag actief en verkwikt te beginnen.

Biotherm Homme Age Fitness Advanced

De huid van mannen begint veel later te verouderen dan die van vrouwen, maar het verouderingsproces verloopt sneller. Om dit verder uit te stellen, is het belangrijk om dit vroegtijdig aan te pakken. Met de Age Fitness lijn heeft Biotherm Homme een actieve anti-aging verzorging ontwikkeld voor mannen die niet willen wachten tot hun huid er oud uitziet.

In de moderne wereld wordt de huid echter niet alleen blootgesteld aan normale, biologische veroudering, maar ook aan andere negatieve milieu-invloeden die het gevolg zijn van onze stedelijke levensstijl. Milieuvervuiling, constante stress en gebrek aan slaap, evenals tabaksconsumptie, beschadigen de huid. UV-straling is ook een zware belasting. Met de producten van Biotherm Homme Age Fitness kunt u zich hiertegen wapenen.

Met Biotherm Homme Age Fitness Advanced is de effectieve en populaire mannenverzorgingslijn Age Fitness in 2018 licht verbeterd. De nieuwe formulering is bovendien verrijkt met een microalgencomplex dat de huid gedurende enkele uren kan beschermen tegen door UVA veroorzaakte stress. Tegelijkertijd worden de eerste tekenen van huidveroudering bestreden. De Biotherm Homme serie omvat dag-, nacht- en oogverzorging - een onverslaanbaar trio tegen kleine lijnen en voor het behoud van jeugdigheid.

Belangrijke proteïnen in de huid worden door Age Fitness van Biotherm Homme beschermd tegen de invloeden van het milieu en blijven zo langer behouden. De huid behoudt langer haar stevigheid en krijgt geen bleke teint. Fijne, herkenbare lijnen zullen veel minder snel op je gezicht verschijnen. Regenererend levensplankton, de Spirulina algen en een extract van de antioxidant H.Pluvialis, die vrije radicalen bestrijdt, zijn belangrijke componenten van de Biotherm Homme Anti-Aging serie.

Biotherm Homme Scheerverzorging

Scheerverzorging is ook verkrijgbaar bij Biotherm Homme De meest mannelijke verzorging is natuurlijk het scheren van je gezicht - en natuurlijk mag het assortiment van Biotherm Homme niet zonder zijn. Drie van de vier mannen scheren zich en veel van hen hebben last van huidirritaties en . Er zijn producten nodig die de huid optimaal voorbereiden op het scheren en producten die de huid duurzaam verzorgen. Biotherm Homme heeft de juiste verzorgingsproducten voor u.

De DESIGN SHAVER van Biotherm Homme is bijvoorbeeld een transparante scheergel zodat de man zijn baard precies kan vormen tijdens het scheren. Het is verkrijgbaar in een lichtblauwe kleur, zodat hij nog steeds kan zien waar hij het al heeft toegepast. De bekende Biotherm Homme Mousse de Rasage is daarentegen een dicht en rijk schuim dat bijzonder geschikt is voor de gevoelige huid. De Biotherm Homme GEL SHAVER scheergel schuimt en stimuleert de huid.

Om het scheren bijzonder comfortabel te maken, is de scheerverzorging van Biotherm Homme uitgerust met een drievoudig werkende formule: Dankzij het meegeleverde L.Digitata algenextract zijn de producten antibacterieel en voorkomen zo irritatie. Allantonine geëxtraheerd uit smeerwortels kalmeert de brandende huid en Life Plankton in alle Biotherm Homme producten helpt de geschoren huid te regenereren.

Biotherm Homme: Sterke campagnes voor een sterk merk

Onder het motto "Leef als een man" maakt Biotherm Homme reclame voor haar producten en kiest ze voor echte mannen die moed, kracht en mannelijkheid uitstralen als getuigenissen. In het verlengde van het thema water, dat Biotherm blijft opnemen, promoot Guillaume Néry, een van de beste apnoduikers ter wereld, de populaire Aquapower huidverzorgingslijn. Maar ook andere atleten zoals Josef Ajram, die de Ultraman en kitesurfer Youri Zoon onder de knie had, weerspiegelen perfect het beeld van Biotherm Homme.

De Franse zeeman en schipper François Gabart promoot ook Biotherm Homme - uit overtuiging. Je kunt hem zien in de clip van zijn favoriete sport. De zee heeft zoveel te bieden - naast de levensvreugde en het gevoel van vrijheid die Gabart ter plekke ervaart, zijn het ook de actieve ingrediënten die in de diepten van de oceaan verborgen zitten en die Biotherm Homme verwerkt in haar innovatieve producten.

Product Reviews Biotherm Homme