• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Force Supreme
Anti-Aging Gel

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Waarom is Biotherm Homme Force Supreme Gel gezichtsverzorging uniek? ...
Omschrijving
Waarom is Biotherm Homme Force Supreme Gel gezichtsverzorging uniek? Deze uiterst frisse, revitaliserende anti-aging huidverzorging voor heren dringt snel door in de huid en helpt de zichtbaarheid van fronsrimpels en kraaienpootjes te verminderen. Geïnfuseerd met extracten van versterkende blauwe algen en herstructurerende Pro-xylane™, ziet de huid er zichtbaar jonger en steviger uit voor een gerevitaliseerde opperhuid. RESULTATEN: Na het gebruik van deze anti-aginggel voor mannen ziet de huid er jonger, stralender en gerevitaliseerd uit. Rimpeltjes lijken verminderd. Je huid zal: +23% meer getonifieerd zijn, +14% steviger zijn* Na 4 weken krijg je de volgende resultaten**: - 90% van de mannen vindt dat hun huid steviger is - 83% van de mannen vindt dat rimpels minder zichtbaar zijn - 90% van de mannen vindt dat hun huid soepeler is - 93% van de mannen vindt dat de huid geregenereerd is. Textuur: Deze anti-agingcrème voor heren heeft een uiterst frisse & snel absorberende textuur. Wordt snel opgenomen, voelt niet kleverig aan. Gebruik, voor het beste anti age effect, deze hydraterende crème dagelijks in je ochtend routine. Niet-kleverige finish en is voor elk huidtype geschikt. Trouw aan onze BLUE BEAUTY COMMITMENTS: Deze verpakking is duurzamer vanwege haar gerecyclede materialen. *Instrumentele test, 30 personen **Zelfevaluatie, 40 personen

    Huidtype

    alle huidtypes

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Wanneer? De anti-aging gel altijd aanbrengen op een gereinigde huid, ‘s ochtends en/of ’s avonds, alleen of vóór je crème.
Ingrediënten arrow-right
Ingrediënten
Voornaamste ingrediënten: Deze anti-aging verzorging voor mannen bevat blauwe algen om de verouderende mannenhuid te helpen herstructureren en zijn jeugdige uitstraling terug te geven. Pro-xylane™, helpt de huidstructuur, elasticiteit & stevigheid te verbeteren.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star