• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Cleansing Milk With Gentian "Combination/Oily Skin"
flacon

Perfumist

Wat lijkt op deze geur?

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Waarschijnlijk uit de handel. We helpen je daarom graag om een passende keuze te maken!

Start de adviseur
  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Gentiaan, iris, meidoorn en salie. Deze zachte en stimulerende milk ...
Omschrijving
Gentiaan, iris, meidoorn en salie. Deze zachte en stimulerende milk glijdt als een streling over de huid en maakt de huid verrassend schoon en stralend. Gebruik: `s ochtens en `s avonds aanbrengen volgens de professionele reinigingsmethode van Clarins . De professionele reinigingsmethode van Clarins : verwarm het product tussen de handpalmen om het op lichaamstemperatuur te brengen. Breng het met beide handen aan op het hele gezicht, zonder druk uit te oefenen. Houd de handen plat tegen het gezicht en trek ze er vervolgens plotseling vanaf, alsof de huid gloeiend heet is. Herhaal deze handeling 5 tot 6 maal: de reinigingsmelk wordt dikker en vormt een "zuignapeffect" waarmee make-up en onzuiverheden worden opgenomen en verwijderd, zonder dat de huid geirriteerd raakt. Vervolgens afspoelen of afvegen. Tenslotte wat lotion aanbrengen.

    Huidtype

    gemengde huid vette huid

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
Aanbrengen volgens de clarins methode voor een optimaal resultaat: - ' s ochtends en 's avonds aanbrengen. - verwarm het product tussen de handpalmen. - breng het met beide handen aan op het hele gezicht, zonder druk uit te oefenen. - houd de handen plat tegen het gezicht en trek ze er vervolgens plotseling vanaf, alsof de huid gloeiend heet is. - herhaal deze handeling 5 tot 6 maal: de reinigingsmelk wordt dikker en vormt een 'zuignapeffect' waarmee make-up en onzuiverheden worden opgenomen en verwijderd, zonder dat de huid geïrriteerd raakt. - vervolgens afspoelen of afvegen. - tenslotte de lotion tonique aanbrengen.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star