• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkMeer dan 2 miljoen tevreden klanten
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
4.7 out of five star rating on Trustpilot 4.7(24.000 beoordelingen)
Clarins

Producten 1-16 van 192

Sorteer op
Laten we samen verantwoord leven. Door te zorgen voor de natuur en voor elkaar om zo een mooiere planeet achter te laten voor toekomstige generaties. Laten we ruimhartig leven. Door vrijgevige, verrijkende en krachtige keuzes te maken en samen te denken aan de toekomst en schoonheid van de wereld. Let’s live beautifully.
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Clarins believes in people.

Clarins ziet duurzame ontwikkeling als een kans om een voortrekkersrol te spelen in dringende kwesties, nieuwe regels en praktijken te initiëren, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zich met overtuiging en vrijgevigheid in te zetten. Clarins gelooft echt in vooruitgang en in ons vermogen om slimme oplossingen te vinden voor een wenselijke en leefbare toekomst voor iedereen. In een wereld van goedbedoelde woorden wil Clarins tot degenen behoren die handelen.

Solar Impulse, een technologisch en menselijk avontuur dat sinds 2008 wordt ondersteund door Clarins.Solar Impulse, een technologisch en menselijk avontuur dat sinds 2008 wordt ondersteund door Clarins.
In plaats van beperkingen op te leggen, is duurzame ontwikkeling een kans voor en een bron van creativiteit.".
Christian Courtin-Clarins

Trailblazers op het gebied van plantaardige schoonheid, Clarins herkent visionairs en ondersteunt hen. De ClarinsMen Environment Award, die sinds 2004 slechts drie keer werd uitgereikt, is een aanmoediging voor innovatie en heeft het initiatief van Jean-Pierre Nicolas (winnaar van de ClarinsMen Environment Award in 2004) en zijn vereniging Jardins du Monde, die zich tot doel stelt "planten te redden om levens te redden", die van Bertrand Piccard (winnaar van de award 2010) met zijn Solar Impulse, een vliegtuig dat uitsluitend door zonne-energie wordt aangedreven, en die van Roland Jourdain (winnaar van de award van 2013), die samen met zijn Explore-Foundation, de gewaagde pioniers ondersteunt en op zoek gaat naar het plantaardige materiaal van de toekomst.

Open formulas keep Clarins at the forefront of innovation.

Clarins' baanbrekende formules worden voortdurend opnieuw uitgevonden als vooruitgang op het gebied van plantenwetenschap en -technologie - een proces dat bekend staat als Permanente Innovatie, en een praktische uitdrukking van het motto van de oprichters:

"Doe meer, doe beter en geniet ervan."

Zelfs als een product een bestseller is, zal de formule worden verrijkt en verbeterd om meer kwaliteit, zintuiglijk plezier en schoonheid te leveren.

Het meest kenmerkende voorbeeld van deze aanpak is Double Serum, opgericht in 1985 - het eerste dubbelfasige (hydraterende + lipidische) serum dat is samengesteld om de vijf vitale functies van de huid (hydratatie, voeding, oxygenatie, preventie en bescherming) die essentieel zijn voor het behoud van de jeugdige uitstraling van de huid, te helpen stimuleren.

Deze klassieke formule is voor de zevende keer herzien en is een favoriet van miljoenen consumenten wereldwijd. Meer dan 100 internationale persprijzen bekronen het succes ervan.

Double Serum uit 1985Double Serum uit 1985

Eerste t/m 3  generatie

1985

Double Serum Multi-Régénérant Surconcentré

Double Serum uit 1996Double Serum uit 1996

4e generatie

1996

Double Serum 38

Double Serum uit 2002Double Serum uit 2002

5e generatie

2002

Total Double Serum

 
Double Serum uit 2007Double Serum uit 2007

6e generatie

2007

Double Serum Generation 6

Double Serum uit 2012Double Serum uit 2012

7e generatie

2012

Double Serum [Hydric + Lipidic System]

Double Serum uit 2017Double Serum uit 2017

8e generatie

2017

Double Serum.
Powered by [20+1]
plant extracts

9e generatie

2024

Spannend nieuws!

Clarins heeft van gedurfde innovatie zijn handtekening gemaakt.

Clarins Laboratoria worden beschouwd als pioniers op het gebied van plantenwetenschap en -technologie. Van 100% zuivere plantaardige oliën, dubbel serum, huidverzorgingsinnovaties voor gezicht en lichaam tot make-up, geuren voor mannenverzorging en -behandeling - de wetenschappers van Clarins hebben baanbrekende formules ontwikkeld die ongeëvenaard zijn in de cosmetica-industrie.

Door te luisteren, te observeren en te analyseren heeft Clarins nieuwe wegen geopend voor cosmetica, die allemaal relevant zijn gebleven. Ons bekroonde Anti-Pollution Complex werd in 1992 gelanceerd om de huid te helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van het milieu. Vandaag de dag is dit krachtige complex aanwezig in alle Clarins moisturizers voor overdag en wordt het voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.

Aroma-phytolichaamsverzorging - een term die is uitgevonden door Clarins om de combinatie van aromatherapie en fytotherapie (geur + de kracht van planten) over te brengen.

Clarins InnovatieClarins Innovatie

Creatie gedreven door innovatieve waarden.

Clarins deelt haar visie en ervaringen als bedrijf dat zich inzet voor de toekomst op de Global Conference van The Planetworkshops (juli 2015). © Olivier Toussaint

Sluit u aan bij Clarins door een nieuw tijdperk in te luiden waarin de waarde van een bedrijf wordt afgemeten aan zijn maatschappelijk verantwoorde initiatieven, zijn invloed op het begeleiden van de maatschappij naar een wenselijke toekomst en zijn talent voor samenwerking en kennisdeling.

Natural Resources Stewardship CircleNatural Resources Stewardship Circle

Clarins gelooft in de deugden van samenwerking. Het bedrijf deelt deze overtuiging met zijn collega's uit de cosmetica-industrie binnen de Natural Resources Stewardship Council, waarvan Christian Courtin-Clarins stichtend lid en medevoorzitter is. De raad verkent in dit verband de vele mogelijkheden om een nieuw model uit te vinden voor een evenwichtige belangenbehartiging in de toeleveringsketen van grondstoffen.

De vastberadenheid om onze waarden te delen in de hoop een innovatief wereldwijd bedrijfsmodel te creëren, wordt weerspiegeld in de aanwezigheid van Clarins op grote evenementen die gericht zijn op duurzame ontwikkeling - waaronder Global Earth en The Planetworkshops- waarvoor het bedrijf is uitgenodigd om te spreken over zijn verantwoordelijke praktijken.

Clarins en huidtypes

Clarins is een bedrijf dat huidverzorgingsproducten maakt voor elk huidtype. Het double serum is een van hun populairste producten en het is geschikt voor alle huidtypes. Als u een droge huid hebt, kan het double serum helpen uw huid te hydrateren en te voeden. Het kan ook helpen om rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar te maken. Als u een vette huid heeft, kan het dubbele serum helpen om de olieproductie onder controle te houden en puistjes te voorkomen. Het kan ook helpen om uw teint te verhelderen en u een gelijkmatigere teint te geven. Als u een normale of gemengde huid heeft, kan het double serum helpen om het evenwicht van uw huid te bewaren. Het kan ook helpen om poriën te verkleinen en u een stralende teint te geven. Of u nu een droge, vette, of normale huid, Clarins heeft een product dat u kan helpen een gezonde en mooie huid te krijgen en te behouden. Probeer vandaag nog het double serum serum en zie het verschil dat het voor uw huid kan maken. U zult blij zijn dat u het gedaan hebt!

Clarins heeft ook anti-aging dagcréme in haar assortiment voor de rijpere huid die tekenen van veroudering begint te vertonen, zoals rimpels en fijne lijntjes. Sommige van de cremes hebben een SPF om uw huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. De crème bevat ook een ingrediënt dat de collageenproductie helpt stimuleren, wat rimpels en fijne lijntjes kan helpen verminderen. De dagcrème bevat ook een ingrediënt dat uw teint helpt ophelderen en u een jeugdiger uiterlijk geeft. Als u bezorgd bent over de tekenen van veroudering, probeer dan de anti-aging dagcrème van Clarins en zie het verschil dat het voor uw huid kan maken. U zult blij zijn dat u het gedaan hebt! Alles is te combineren met het iconische product van clarins met de naam Clarins Double Serum. Dit product is geschikt voor de vochtarme huid, vette huid, gecombineerde huid, rijpe huid en normale huid.