• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Backstage Retractable Lip Brush

  • Product Image
Jouw cadeau
Ontvang bij besteding vanaf €150,- aan Dior producten een luxe pouch cadeau.
  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Ontdek het uitschuifbare lippenseel N°31 van Dior. Dit penseel is ...

Omschrijving

Ontdek het uitschuifbare lippenseel N°31 van Dior. Dit penseel is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. De Retractable Lip Brush N°31 is de ideale tool om nauwkeurig lipstick en lipgloss aan te brengen.

Dit penseel, in de vorm van een kattentong, is superhandig voor onderweg en garandeert een optimale applicatie op de lippen. De vorm van dit penseel volgt perfect de contouren van de lippen, voor een snel, precies en professioneel make-upresultaat. Dankzij het stevige penseel met extreem fijne en zachte, synthetische vezels brengt u het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen texturen: Lipstick of lipgloss

Gebruikstips: Reinig voor een perfecte hygiëne het uitschuifbare lippenseel N°31 regelmatig met de Dior Borstelreiniger. Dankzij het handige meeneemformaat en de precisiepunt is dit penseel perfect geschikt voor het overdag bijwerken van uw make-up.

Gebruiksaanwijzing: 1. Neem voorzichtig een beetje lipstick of lipgloss om met de punt van het penseel de lipcontouren te tekenen. 2. Vul vervolgens de lippen in met het platte gedeelte van het penseel. 3. Om het volume-effect van de lipstick te benadrukken, brengt u met het penseel een stipje gloss aan in het midden van de onderlip. Zo wordt het licht op de lip perfect opgevangen.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star