DIOR Diorshow Pump 'N' Volume Mascara Waterproof

 
Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 45,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

In 2017 zorgde DIOR voor een ware revolutie op het gebied van mascara met DIOR show pump'n'volume, een spectaculaire formule voor extreem wimpervolume. Dit jaar gaat DIOR nog een stap verder met de lancering van een waterproof variant van het squeezable* effect, voor iedereen die niet bang is om te spelen met kleuren en effecten. Voor alle fans van waterproof make-up combineert DIOR show pump’n’volume waterproof extreem volume met een langdurig waterproof resultaat. Net als bij DIOR show pump’n’volume constateren vrouwen +100% volume** op hun wimpers voor een extreem volumeresultaat dat spectaculair lang mooi blijft zitten. Terwijl de afname aan dikte tussen een klassieke en waterproof mascara teleurstellend kan zijn, behoudt DIOR show pump’n’volume waterproof een intens volume met een hogere dosis was dan klassieke waterproof mascara's van DIOR . *indrukbaar ** instrumentele tests uitgevoerd op 16 personen (gebruikelijke applicatie van de vrouw versus onopgemaakte wimpers)

Gebruiksaanwijzing

1. Druk twee tot drie keer de flexibele houder in zodat de formule goed soepel wordt en het borsteltje het product royaal kan opnemen.2. Breng de mascara in een zigzagbeweging aan om de wimpers van wortel tot punt met was te bedekken en een onmiddellijk volume-effect te creëren.

Ingrediënten

1. druk twee tot drie keer de flexibele houder in zodat de formule goed soepel wordt en het borsteltje het product royaal kan opnemen.2. breng de mascara in een zigzagbeweging aan om de wimpers van wortel tot punt met was te bedekken en een onmiddellijk volume-effect te creëren.

Reviews