• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Molecule 01 + Black Tea
eau de toilette spray

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

Als je fan bent van cult-favoriet Molecule 01, probeer dan ...

Omschrijving

Als je fan bent van cult-favoriet Molecule 01, probeer dan een van onze nieuwste toevoegingen aan onze M+ range die een +1 toevoegt aan Molecule 01. Laat je geur staan en opvallen.

Molecule 01 + Black Tea bestaat uit Iso E Super + Black Tea.

Iso E Super is een abstract synthetisch molecuul met een cederhouten toon en een warme, fluweelachtige cocon-achtige sensatie.

Zwarte thee is de gedroogde bladeren van de theeplant camellia sinensis, met een subtiele en complexe aroma.

M+ Black Tea creëert een aromatische wolk van omhullende Iso E Super doorboord met de pracht van zwarte thee en maté thee absolue, getemperd met bitter-frisse tonen en een fluistering van bloemen.

"Er is niet slechts één zwarte thee in de wereld. Ik wilde de verschillende facetten van dit complexe aroma naar voren brengen om mijn eigen akkoord te maken met behulp van een extract van zwarte thee als een infusie met een maté thee absolue. Dit is mijn droomland-speeltuin: een mengsel van zwarte thee-indrukken plus Iso E Super. Wat ik leuk vind aan zwarte thee is de subtiliteit. De manier waarop luchtigheid speelt tegen de aardse tonen en de bittere, frisse tonen tegen het florale aspect, allemaal met een lichte aanraking," zegt Geza Schoen.

Deze geur is een super speciale riff op de verleidelijke sensuele aromatische smaak van zwarte thee die verder gaat dan samenstelling.

Molecule 01 + Black Tea is de perfecte mix van houtachtige en bloemige tonen. De krachtige geur van Iso E Super wordt aangevuld met de subtiele en complexe aroma's van zwarte thee en maté thee absolue. Het resultaat is een unieke, intrigerende geur die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

Met Molecule 01 + Black Tea kun je jezelf onderscheiden van de menigte. Het is de perfecte geur om te dragen bij speciale gelegenheden of gewoon als je jezelf wilt verwennen met iets speciaals.

Bestel nu Molecule 01 + Black Tea en ontdek de unieke mix van Iso E Super en zwarte thee die je zal betoveren.

 

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing

Laat jezelf opvallen met de unieke Molecule-geuren. Probeer nu de nieuwste toevoeging aan de M+ serie: Molecule 01 + Black Tea. Deze geur combineert de abstracte Iso E Super-molecule met de subtiele en complexe aroma's van zwarte thee. De toevoeging van maté thee absolue en bitter-frisse noten geven deze geur een heerlijke twist.

Breng de parfum aan op plekken waar je hartslag voelbaar is, zoals de binnenkant van je elleboog en knieholte, op je pols en in je hals. Spray de parfum in de lucht en loop door de 'parfumwolk' om je haar te parfumeren. Het haar houdt de geur namelijk goed vast.

De Molecule-geuren bestaan uit één molecule, de Iso E Super. Hierdoor is de geur niet continu aanwezig voor jezelf, maar wel voor anderen. De Escentric-geuren bevatten meer ingrediënten en worden daarom beter herkend als een op zichzelf staande geur. Combineer Molecule gerust met andere geuren, zoals de Escentric-geuren, voor een unieke en persoonlijke geurbeleving.

Ingrediënten arrow-right
Ingrediënten
Iso E Super + Black Tea

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star