Escentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Wood
eau de toilette spray

 

Geurenpalet

  • unisex
Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 45,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Escentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Wood: De perfecte combinatie van Iso E Super en Guaiac Wood.

Ben jij op zoek naar een parfum dat minimalistisch is en pure vormen viert? Dan is Escentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Wood perfect voor jou. Deze geur is een ode aan minimalisme en biedt een antwoord op de overindulgentie van mainstream parfums. De samenstelling is een reactie op de traditionele parfumerie en de beperkingen die daarbij horen.

De basis van deze geur bestaat uit twee ingrediënten: Iso E Super en Guaiac Wood. Iso E Super is een abstract synthetisch molecuul met tonen van cederhout en een warm, fluweelzacht gevoel. Guaiac Wood is een essentiële olie die wordt gevonden in het kernhout van de Bulnesia sarmientoi boom. Deze olie ruikt warm, rokerig en houtachtig.

Guaiac Wood heeft een van de beste 'dry-downs' in olfactorische alchemie en heeft een diepe, donkere en bijna ernstige uitstraling. Stel je voor dat je jezelf omhult met een geur van romige, warme whisky in de winter en een verdampte rook van de open haard die de kamer doordringt. Dit is precies de beleving die je met M+ Guaiac Wood krijgt.

Geza Schoen omschrijft de geur als volgt: "Guaiac wood heeft de rokerigheid en aromatische kwaliteit van een geweldige whisky, samen met een romige warmte die doet denken aan de houten vaten die worden gebruikt voor de maceratie van de drank. Het heeft een zachte en comfortabele uitstraling die doet denken aan een winteravond bij de open haard. De emulsie van rook die samensmelt met de Iso E Super creëert een super sexy en erotisch gevoel."

Deze moody M+ geur begint met een sprankelende toon van vluchtige rum absolue, gevolgd door een pas de deux van guaiac wood en Iso E Super. Het is een opmerkelijk product dat het verdient om toegevoegd te worden aan jouw beauty collectie. Ervaar de kracht van minimalistische en pure vormen met Escentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Wood.

Gebruiksaanwijzing

Escentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Wood is een geur die minimalistisch is in zijn samenstelling, maar groots in zijn uitwerking. Deze unisex geur bestaat uit één molecule, Iso E Super, gecombineerd met Guaiac hout, een essentiële olie met een warme, rokerige en houtachtige geur.

Iso E Super is een abstract synthetisch molecuul met een cederhouten tonaliteit en een warm, fluweelzacht gevoel. De geur heeft een bijzondere eigenschap; het is niet continu aanwezig voor de eigen neus, maar wel voor anderen. Dit komt doordat het voor 65% geconcentreerd is. Het is daarom belangrijk om de geur aan te brengen op plekken waar je hartslag goed voelbaar is, zoals de binnenkant van de elleboog, in de knieholte, op je pols en in je hals.

Ingrediënten

Iso E Super + Guaiac Wood

Reviews