• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Haarverzorging

Shampoo assortimentShampoo assortiment
Conditioners voor het haar assortimentConditioners voor het haar assortiment
Haarmaskers assortimentHaarmaskers assortiment
Styling assortimentStyling assortiment

Onze merken

 title= title=
 title= title=
 title= title=
 title= title=
Mooi haar hebben is voor veel mensen een absolute must, omdat het sterk bepalend is voor ons uiterlijk. Een nieuwe snit kan een groot verschil maken en het hele type veranderen. Het moet passen bij de vorm van het gezicht. Wat echter minstens even belangrijk is, is de optimale haarverzorging om het haar zijn glans te geven. Een gezond uiterlijk is immers altijd het resultaat van de juiste haarverzorging. Om uw haar optimaal in model te brengen, hebt u niet alleen de juiste verzorgingsproducten nodig, maar moeten stylingproducten zoals haardrogers of stijltangen ook zo zacht mogelijk zijn, zodat uw haar er niet dof en futloos uitziet.

Alleen het beste voor uw haar - Ontdek de perfecte haarverzorging voor u

Simone uit Amsterdam

Al jaren ben ik groot fan van de producten van Marlies Möller. Mijn haar heeft zichtbaar een boost gehad en mensen om mij heen is het ook opgevallen.

Amanda uit Emmen

Door mijn jarenlange ervaring in de kappersbranche wist ik welke producten echt goed zijn voor mijn haar en hoofdhuid. Uiteindelijk heb ik gekozen voor haarverzorging van Aveda en ben daar nooit meer vanaf gestapt. Een genot voor mijn haar.

Individuele verzorging voor elk haartype

Elk haar heeft andere behoeften en heeft andere voedende ingrediënten nodig. Zo heeft droog haar een haarverzorging nodig met een zeer rijke textuur met speciale actieve bestanddelen die helpen de haarstructuur weer op te bouwen. Het wekelijks gebruik van voedende haarbehandelingen helpt ook om het haaroppervlak glad te maken en het zo een mooie glans te geven. Een allround succesvolle haarverzorging begint meestal zo: was uw haar om de drie dagen met een shampoo die is aangepast aan uw haartype. Uw kapper zal u hierover graag advies geven.

Verzorging voor normaal haar

Heb je van nature glanzend, springerig en makkelijk te kammen haar? Dan mogen we u feliciteren, want u bent een van de weinigen die van nature gezegend zijn met onderhoudsarme manen. Uw haar is niet vettig en heeft geen last van droogte of gespleten punten. Toch moet u normaal haar verzorgen om het gezond en mooi te houden.

Een shampoo voor normaal haar moet overtollig vet en stylingresten verwijderen en uw haar glanzend maken. Het is het beste om je haar niet elke dag te wassen. Voor normaal haar is elke 2-3 dagen wassen voldoende. Verzorging voor normaal haar moet zo mild mogelijk zijn en in het huidneutrale pH-gebied liggen. Dit is zacht voor de hoofdhuid en tast de natuurlijke zuurmantel van huid en haar niet aan.

Bij ons vindt u precies de juiste verzorging voor normaal haar die bij uw behoeften past. De selectie omvat bijvoorbeeld het merk evo, een insidertip voor liefhebbers van natuurlijke cosmetica. De dagelijkse serie voor normale personen vertrouwt op de natuurlijke frisheid van pepermunt en doet het zonder kunstmatige ingrediënten zoals sulfaten en parabenen.
De volledig natuurlijke verzorging voor normaal haar zorgt voor glans en soepelheid en bevrijdt de hoofdhuid van stylingresten. Sommie shampoos gebruiken een bijzonder milde formule die de haarstructuur beschermt met een optimale pH-waarde en het haar makkelijk doorkambaar maakt..

Verzorging voor gekleurd haar

Met kleuren kunt u uw look steeds weer veranderen. Verzorging voor gekleurd haar helpt om behandeld haar mooi en gezond te houden en om lang van uw haarkleur te genieten. Een goede haarverzorging wordt ook aanbevolen omdat gekleurd haar door de behandeling wordt beschadigd. Bij Parfumerie.nl vindt u een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten speciaal voor gekleurd haar die de haarstructuur en kleurbriljantie beschermen.

Het merk Aveda biedt bijvoorbeeld uitstekende shampoos en conditioners. De Color Save producten in deze serie zijn ontworpen voor chemisch behandeld haar. Ze beschermen ze tegen vervaging en ondersteunen ze bovendien de eigen proteïnestructuur van het haar.

Verzorging voor fijn haar

Lang, dik en sterk haar - dat is wat veel vrouwen willen. Maar helaas, slechts de weinigen zijn ermee gezegend. Maar zelfs fijn haar ziet er geweldig uit met de juiste haarverzorging en styling. De hoogwaardige producten van Marlies Möller, bijvoorbeeld, vinden de perfecte middenweg tussen zachte reiniging en gladde verzorging zonder het haar te verzwaren.

Haarverzorging voor fijn haar bevat ingrediënten die de structuur verbeteren maar het haar niet onnodig verzwaren. Niacinamide, keratine en andere herstellende bestanddelen versterken de haarstructuur en doen het haar er sterker en volumineuzer uitzien. De shampoos hebben ook een vochtinbrengende werking en zorgen zo voor glans en elasticiteit.
Zorg ervoor dat u speciale producten voor fijn haar gebruikt, want rijke conditioners of kuren laten het haar vaak slap hangen. Het is ook het beste om verzorgingsproducten alleen op de uiteinden aan te brengen en niet op de wortels. Onze tip: Breng behandelingen en maskers aan voordat u uw haar wast, zodat er geen productresten in het haar achterblijven en het zwaar en draderig wordt.

Shampoos en conditioners vormen de basis van de verzorging van fijn haar. Voor nog meer volume bieden wij een breed scala aan stylingproducten die dunner wordend haar voller doen lijken en een betrouwbare fixatie garanderen.

Verzorging voor vet haar

Vecht u een eindeloze strijd tegen vet haar en een vette hoofdhuid? Je haar is pas gewassen, maar binnen de kortste keren voel je dat het slap en draderig begint te worden? Snel vet haar heeft speciale haarverzorging nodig die talg en productresten doelgericht en diepgaand verwijdert zonder het onnodig uit te drogen. Producten voor vet haar verzorgen uw haar op milde wijze en brengen uw hoofdhuid weer in balans.

Het begint allemaal met de juiste shampoo, maar als het gaat om de juiste verzorging voor vet haar, zijn er ook nog andere kleine dingen om rekening mee te houden: Het water mag niet te heet zijn, maar hoogstens op lichaamstemperatuur, want heet water belast de hoofdhuid. Bij het wassen moet het haar gekneed worden. Masseer uw hoofd niet, want dat kan ook de talgproductie stimuleren. Kuren, haarmaskers en conditioners moeten ook alleen op de lengten en punten van het haar worden aangebracht en niet op de wortels.

Verzorging voor droog en beschadigd haar

Mooi, gezond haar, haar dat glanst - welke vrouw wenst dat niet. Veel vrouwen met droog en beschadigd haar kennen vaak alleen het tegenovergestelde. Hun haar heeft gewoon geen glans of veerkracht meer, in plaats daarvan is het versleten, broos en ziet het er broos uit.

Er zijn veel oorzaken voor gestresst haar, van verschillende omgevingsinvloeden zoals zon of wind tot contact met gechloreerd of zout water. Wijzelf zijn echter niet geheel onschuldig aan de gebroken structuur van ons haar, want regelmatig föhnen, krullen of steilen is een belasting voor het haar. Voeg daar nog highlights, kleuring of het gebruik van de verkeerde haarproducten aan toe.
Gelukkig zijn er tal van producten van topmerken die je haar van binnenuit versterken en het een nieuwe glans geven. Ontdek onze diverse haarverzorgingslijn en vind een product op maat van uw behoeften.

Verzorging voor droog haar moet bijzonder rijk zijn aan vochtinbrengende bestanddelen.

Als het haar niet alleen droog maar ook beschadigd en broos is, wordt een intensieve haarverzorging aanbevolen. De haarshampoo is bijzonder zacht en omhult het haar met een beschermend laagje. Dit beschermt het tegen wrijving, herstructureert en versterkt het. Met deze haarverzorging kunt u zelfs gestresst haar en haarpunten die gevoelig zijn voor gespleten haar temmen. Het resultaat: soepel haar dat mooi glanst en er gerevitaliseerd uitziet.

Als je beschadigd haar hebt, moet je regelmatig haarmaskers in je haarverzorgingsroutine opnemen. Zo kunt u uw haar op lange termijn meer vitaliteit, elasticiteit en weerstand geven. Breng ten minste eenmaal per week een herstellend masker aan en laat het ten minste 10 minuten zitten om te profiteren van het versterkende effect.

De belangrijkste accessoires voor verzorgd haar

Naast de dagelijkse milieu-invloeden wordt het haar ook beïnvloed door de stress van het stylen, wat een goede haarverzorging vereist. Om stress tot een minimum te beperken, is het van essentieel belang om zachte accessoires te gebruiken. Borstels, haardrogers, stijltangen of krultangen - hoe gesofisticeerder ze ontworpen zijn, hoe beter het is voor het haar.

Voor extra luxe kunt u de stijl- en krultang van Dyson proberen. De Dyson Airwrap krultang, bijvoorbeeld, werkt met een luchtstroom in plaats van warmte. Dit zorgt voor prachtige krullen met een optimale veerkracht - zonder risico op verbranding. De methode is ook veel zachter voor het haar.

Naast elektronische artikelen moet u ook op zoek gaan naar borstels en kammen van hoge kwaliteit. Want juist daarmee kun je je haar snel stressen. Met de Tangle Teezer borstels doe je iets goeds voor je haar. De speciale borstelharen maken het gemakkelijk om het haar te ontwarren, zelfs wanneer het nat is, zodat haarbreuk wordt vermeden.

Haarparfum combineert haarverzorging met een heerlijke geur!

Sommige grote parfumfabrikanten hebben nu ook speciaal voor het haar ontwikkelde geuren op de markt gebracht die bij hun meest populaire originele geuren passen. Met een haarparfum als dit kun je de betoverende geur zonder zorgen in je haar gebruiken. In tegenstelling tot een gewoon parfum bevat een haarparfum vaak voedende bestanddelen en beschermt het tegen schadelijke straling dankzij UV-filters.

De geur is subtiel, maar blijft lang in het haar en wordt uitgestraald met de bewegingen van het hoofd - sensueel en vrouwelijk. Het ideale product om uw haarverzorgingsroutine 's ochtends mee af te ronden. In onze winkel vindt u haarparfums van het populaire parfum La Vie Est Belle van Lancôme en het betoverende Dior J'adore.