• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Huidverzorging

Gezichtsverzorging assortimentGezichtsverzorging assortiment
Lichaamsverzorging assortimentLichaamsverzorging assortiment
Zonverzorging assortimentZonverzorging assortiment
Huidverzorging voor mannenHuidverzorging voor mannen

Onze merken

DUURZAAMHEIDDUURZAAMHEID
Nieuwe huidverzorgingsproductenNieuwe huidverzorgingsproducten
 title= title=
Ontdek onze brede assortiment aan huidverzorgingsproducten, waaronder hydraterende crèmes, anti-aging serums en zonbescherming. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en dermatologisch getest, zodat je kunt genieten van de beste verzorging voor je huid. Ontdek de nieuwste trends en producten die bijdragen aan een gezonde en stralende huid.

Huidverzorging

HuidverzorgingGoede verzorging: essentieel om de dag perfect door te kunnen komen. Met de juiste producten voor uw gezicht, uw lichaam en bijvoorbeeld specifiek op een zonnige dag. Ontdek ons uitgebreide assortiment met bijvoorbeeld crèmes, lotions en maskers, net als met de producten speciaal voor mannen. Ontdek scrubs en andere handige accessoires voor de ideale verzorging, om keer op keer stralend voor de dag te komen.

Gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en producten specifiek voor tijdens zonnige dagen: ze zijn er voor dames en voor heren. Eenvoudig online te bestellen, net als bij ons in de winkels in Amsterdam. Wij helpen u de juiste verzorging voor uw gezicht en lichaam te gebruiken.

Uiteraard heeft u daarbij de keuze uit de beste merken. Ontdek bijvoorbeeld de Australian Gold verzorgingsproducten met zonnebrand en aftersun, net als de verzorgingsproducten van Biotherm en Clarins. En op zoek naar Clinique, DIOR of wellicht Elizabeth Arden? Gebruik de producten voor verzorging van Estée Lauder, Lancaster, Lancome en bijvoorbeeld Shiseido. Verder heeft u de keuze uit bijvoorbeeld Strivectin, Guerlain en Velds.

Met de verschillende producten voor uw handen en voeten, uw gezicht of hele lichaam maakt u eenvoudig een goede keuze voor uitstekende verzorging. Gebruik bijvoorbeeld een serum of een product voor de reiniging, net als een gezichtslotion of producten voor oogverzorging. Gebruik een after shave voor mannen of een after sun na een zonnige dag. Wij hebben alle producten netjes voor u op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor u in orde kunnen maken.

Perfecte dag: goede verzorging

Geniet van de perfecte dag, dankzij de juiste verzorgingsproducten. Zorg voor een huid zoals die van supermodellen, gewoon met de producten die u online kunt bestellen. Speciaal voor uw gezicht en voor heel het lichaam. In het bijzonder voor heren of specifiek voor de zonnige dagen. Bekijk de populaire producten en overige artikelen, zodat u daarmee online inspiratie op kunt doen voor de best mogelijke verzorging.

U heeft de keuze uit anti-cellulitis producten en producten om mee af te slanken, net als uit BB-creme en CC-creme. Bekijk onze dagverzorging en deodorant, net als gezichtsgel of gezichtsolie. Producten van gerenommeerde merken, bijvoorbeeld voor uw lipverzorging of mondverzorging. Scheren met een fijne gel of op zoek naar een zelfbruiner of zonbescherming? Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar eenvoudig een goede keuze uit kunt maken. Geniet van de perfecte dag met de juiste verzorging, door de producten online te bestellen of daarvoor naar onze winkels in Amsterdam te komen.

Geschiedenis van verzorging: Egypte en de Middeleeuwen

Soms lijkt het alsof verzorgingsproducten echt iets van deze tijd zijn. Niets is minder waard, omdat de historie daarvan teruggaat tot in de Middeleeuwen en zelfs naar het oude Egypte. Een oude legende vertelt bijvoorbeeld dat Cleopatra al gebruik maakte van producten voor huidverzorging. Ze verzorgde haar lichaam met ezelinnenmelk, om haar huid fluweelzacht te kunnen houden. De ezel kennen we inmiddels niet meer als leverancier van melk, maar dergelijke toevoegingen komen in verzorgingsproducten nog wel altijd voor.

De extracten die we vandaag de dag gebruiken zijn in een aantal gevallen nog afkomstig van de voorbeelden uit de oudheid. Goed geschikt voor gezichtsverzorging of lichaamsverzorging. Zowel voor dames als voor heren, op basis van de unieke samenstelling van de verschillende producten. Om een huidvriendelijk bad of een fijne douche te nemen, waarna u zich net als Cleopatra weer als herboren zal voelen.

Tip: bij veel van de verzorgingsproducten gaat het om de hydratatie van de huid. In het oude Egypte had men al goed door dat dit erg belangrijk is. Oliën die in die tijd al populair waren zorgen nog altijd voor een goed gehydrateerde huid. Daar kunt u ook vandaag de dag de vruchten nog van plukken, om prachtig voor de dag te kunnen komen.

In het Oude Egypte gebruikte men al verschillende producten voor de eigen verzorging. Het ging bijvoorbeeld om oliën om de huid in een goede conditie te houden, net als producten op het gebied van haarverzorging. Geparfumeerde oliën werden gebruikt om het haar in een goede conditie te houden. Het leidde tot een heerlijk zachte huid, zoals we daar ook tegenwoordig nog graag van genieten.

We kennen de producten voor gezichtsverzorging en lichaamsverzorging niet alleen uit het oude Egypte, maar bijvoorbeeld ook uit de Middeleeuwen. Veel mensen kennen die periode van de vuile en onhygiënische omstandigheden, maar er was ook sprake van verlangen naar schoonheid. Het waren vooral de plantaardige kruidenoliën die destijds in trek waren. Onder andere honing werd veel gebruikt, als een bewezen verzorgingsproduct om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Mannen en vrouwen maakten er gebruik van voor de lippen, om die lekker zacht te houden. Sommige ingrediënten van de producten van vandaag de dag worden al sinds de Middeleeuwen gebruikt, waarmee ze een lange historie hebben.

Natuurlijke huidverzorging

Het is op het gebied van verzorging belangrijk om gebruik te maken van zoveel mogelijk natuurlijke producten. Dat komt de effecten op zowel de korte als de lange termijn ten goede. Supermodellen maken gebruik van natuurlijke ingrediënten in professionele producten, van de verschillende bekende merken.

Actieve ingrediënten vanuit de natuur hebben vaak belangrijke voedende eigenschappen. Die houden de huid van het gezicht en ons lichaam in een goede conditie. Pure plantaardige ingrediënten in de producten van merken zoals Estée Lauder, Lancome en Clinique zorgen ervoor dat die vaak beter werken dan de kunstmatige alternatieven die er beschikbaar zijn. Ondertussen zorgen we er natuurlijk voor dat u daar online een scherpe prijs voor betaalt, net als bij ons in de winkels in Amsterdam.

Op die manier zijn we graag uw specialist op het gebied van verzorging. Voor gezichtsverzorging en voor lichaamsverzorging, zowel voor dames als voor heren. De verschillende producten zijn geschikt om make-up te verwijderen of om er tijdens de zwangerschap stralend uit te blijven zien. Een aantal belangrijke toepassingen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u met name uw huid in een goede conditie kunt houden.

De verschillende producten voor verzorging zijn er voor ieder huidtype. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar verzorging voor de normale huid of de droge huid? Het is belangrijk om de producten daar netjes op af te stemmen. Op die manier krijgt de huid de juiste voeding. Een droge huid heeft extra veel hydratatie nodig, om die in een goede conditie te kunnen houden. Verder is er sprake van voedende ingrediënten, die bijdragen aan het tegengaan van de signalen van veroudering. Op die manier kunnen de producten op het gebied van verzorging verschillende doelen dienen. Ze zorgen voor een stralende huid, die er zo lang mogelijk jong uit blijft zien.

Er zijn producten voor alle huidtypen, wij zetten de belangrijkste op een rij. U kunt gebruik maken van verzorging voor de:

  • Normale huid
  • Droge huid
  • Zeer droge huid
  • Gemengde huid
  • Gevoelige huid
  • Vette huid
  • Onreine huid

Heeft u advies nodig om de juiste verzorgingsproducten te kopen voor uw gezicht of lichaam? In onze winkels vertellen we u er graag meer over, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Make-up verwijderen

De producten voor gezichtsverzorging zijn er om de huid te hydrateren en om die in een goede conditie te houden. Daarnaast kunt u er goed gebruik van maken om make-up te verwijderen. Die make-up zorgt voor een mooie verschijning, maar kan de huid ook verstikken. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om foundation weer tijdig te verwijderen, zodat de huid de kans krijgt om te herstellen. In combinatie met de juiste verzorgingsproducten komt dat de conditie van de huid ten goede.

Het is belangrijk om zowel ’s morgens als ’s avonds te zorgen voor de reiniging van de huid. Alleen op die manier is het mogelijk om die in een goede conditie te houden. Overdag is het na de reiniging verstandig om gebruik te maken van een product met Sun Protecting Factor (SPF), net als in zonnebrand. Het zorgt voor een goede verzorging van de huid, met bescherming tegen de schadelijke straling door de zon. ’s Avonds is het verstandig om gebruik te maken van een product dat de huid helpt te herstellen. Een voedende creme zorgt er bijvoorbeeld op het gezicht dan voor dat de huid de volgende dag klaar is om weer fris te verschijnen.

De producten voor ’s nachts zorgen voor een regeneratie van huidcellen. Op die manier ontstaat er ’s morgens weer een stralende en strakke huid, met een mooie teint. Het zijn een aantal eigenschappen die zorgen voor een mooie verschijning. Mannen die geen make-up dragen hebben er toch veel baat bij om de huid goed te reinigen. En met name na het scheren is het voor hen belangrijk om gebruik te maken van een rijke en natuurlijk voedende aftershave. Op die manier krijgt de huid de juiste voedingsmiddelen om zich te herstellen.

Verzorging voor dames en heren

De verzorgingsproducten voor het gezicht en voor de rest van het lichaam zijn er wat dat betreft voor dames en voor heren. De producten bevatten vaak een aantal andere ingrediënten. De dameshuid is over het algemeen wat vetter dan die voor heren, waardoor de samenstelling van de producten anders dient te zijn.

Onze specialisten kunnen u zowel online als in de winkels in Amsterdam goed vertellen wat er mogelijk is op het gebied van verzorging. Ze kunnen u aangeven welke producten er goed geschikt zijn voor mannen en voor vrouwen. En maakt u al gebruik van bepaalde producten, maar is het resultaat nog niet helemaal naar wens? Het is mogelijk om advies in te winnen, zodat u de juiste aanvullende of andere producten kunt gebruiken voor de juiste verzorging.

Verzorging tijdens de zwangerschap

Houd er rekening mee dat uw lichaam tijdens de zwangerschap onder invloed van hormonen zal veranderen. Zodra u een baby verwacht breekt er een bijzondere tijd aan, waar ook bijzondere verzorgingsproducten bij horen. De producten voor uw gezicht en lichaam zitten net iets anders in elkaar, om het welzijn van zowel u als van uw kind te kunnen bevorderen. Het is in die periode bijvoorbeeld heel belangrijk om de elasticiteit van de huid te bevorderen. Dat lukt grotendeels met een goede hydratatie, maar dat is niet altijd voldoende.

Let op: sommige zwangere vrouwen zijn gevoelig voor parfum. Maak in deze periode bij voorkeur gebruik van verzorgingsproducten zonder parfum. Dat voorkomt problemen bij gevoeligheid, terwijl u wel de kans houdt om uw huid op een goede manier te blijven verzorgen.

We kunnen u zowel tijdens een zwangerschap als in andere situaties goed aangeven welke producten er beschikbaar zijn voor uw verzorging. Het gaat dan om gezichtsverzorging en om lichaamsverzorging. Met de verschillende producten van merken zoals Estée Lauder, Lancome, Clinique en onze andere merken kies u altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Maak gebruik van een gel, een lotion of een creme. Wij helpen u graag een goede keuze te maken en zorgen voor een snelle verzending naar uw adres.

Verzorgingsproducten kopen: Parfumerie.nl

Producten voor uw verzorging kopen? U heeft online de keuze uit een breed assortiment. Doe op uw gemak inspiratie op met de verschillende artikelen en bestel eenvoudig online. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en zorgen voor de snelle verzending naar uw adres. Bovendien ontvangt u gratis een aantal samples, zodat u ook de andere verzorgingsproducten een keer kunt uitproberen.

De bezorging op uw adres is standaard gratis. En komt u de producten voor uw verzorging liever ophalen, bijvoorbeeld om daar wat uitleg bij te kunnen ontvangen? Geen probleem, dan bent u van harte welkom bij ons in de winkels. We vertellen u daar graag meer over de merken en kunnen u in Amsterdam laten zien wat er beschikbaar is voor de verzorging die u zoekt. Betalen kan achteraf, met iDeal en met creditcard, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Bestelt u meteen online? Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u uw bestelling snel in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken.