• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Clinique
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Clinique

Het Amerikaanse verzorgings- en cosmeticamerk Clinique werd in 1968 gelanceerd en staat vooral bekend om zijn goede verdraagzaamheid, kwaliteit en dermatologische knowhow.

De geschiedenis van het bedrijf

De geschiedenis van Clinique begon meer dan 40 jaar geleden met de vraag of de huid mooi verzorgd kan worden. De toenmalige redacteur van de Amerikaanse Vogue, Carol Philips, werd in 1967 gevraagd om uit te zoeken hoe je het beste voor je huid kunt zorgen. Het resulterende artikel "Kan de huid mooi verzorgd worden?" bevatte een expert interview met een van de toonaangevende dermatologen in New York, Dr. Norman Orentreich, die uitlegde hoe je door middel van verzorging een mooi huidbeeld kunt bereiken en hoe niet. Hij noemde zonbescherming, grondige reiniging van het gezicht met zeep plus peeling en hydratatie als belangrijke factoren.
Korte tijd later werd de familie Estée Lauder zich bewust van het artikel en gaf Carol Philips de opdracht het merk Clinique op te richten. Clinique zou een pionier zijn in klantgerichte, op allergieën geteste en 100% geurvrije cosmetica. De Clinique laboratoria kregen de rechten op de 3-fasen systeemzorg van Orentreich.
De Clinique producten bevatten dezelfde formule als de producten die de dermatoloog in zijn praktijk voor zijn patiënten had gemaakt. In 1968 werd Clinique in New York gelanceerd met een complete huidverzorging en make-up serie. Slechts een jaar later werd Clinique internationaal op de markt gebracht. Vandaag de dag is Clinique verkrijgbaar in meer dan 113 landen wereldwijd. Wat is clinique? Clinique is een op allergieën geteste en 100% geurvrije cosmetica.

Carol PhillipsCarol Phillips

Het 3-fasen stappenplan

Het 3-fasen stappenplan is een innovatieve en zeer populaire methode van Clinique. Het 3-fase stappenplan bestaat uit 3 producten: Een vloeibare reinigingszeep, een verhelderende lotion en een hydraterende crème. De drie stappen - reinigen, scrubben en hydrateren - zijn de basisstructuur van Clinique Cleansing en de basis voor een mooie, schone huid.
In de eerste stap wordt de huid grondig gereinigd van olie, vuil en zweet met de Clinique Cleansing Soap en perfect voorbereid op de tweede stap - Clinique Clarifying Lotion. De huid voelt fris, schoon en soepel aan.
Dode huidcellen worden vervolgens verwijderd met Clarifying Lotion en het celvernieuwingsproces wordt gestimuleerd. Hierdoor dringen vochtinbrengers en andere huidverzorgingsproducten sneller door in de huid. Hierdoor ziet de huid er gladder, steviger en jeugdiger uit. Tot slot wordt Dramatically Different hydraterende Lotion+ op de huid aangebracht en het nieuwe actieve bestanddelencomplex zorgt ervoor dat de vochtbarrière van de huid met 54% wordt versterkt.
Vocht kan beter worden opgeslagen en de huid voelt gezond en soepel aan. Met behulp van de huidanalyse kunt u uw huidtype bepalen en zo de systeemverzorging kiezen die individueel is afgestemd op uw huidbehoeften. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen vier verschillende huidtypes: zeer droge tot droge huid, droge huid tot gemengde huid, gemengde tot vette huid en vette huid. Daarnaast is er een speciale systeemverzorging voor de huid met een sterke neiging tot huidonzuiverheden, evenals een herenserie.

Clinique Makeup Tips

Clinique maakt diverse videoclips voor haar klanten waarin onder andere de juiste toepassing van make-up producten wordt gedemonstreerd of make-up geheimen worden onthuld. Twee vriendinnen, die ook goede vrienden zijn in hun privéleven, worden uitgenodigd om de Clinique producten te leren kennen en ermee te experimenteren.
De video "Jenna Menard & Really Ree: Long Last Lipstick Soft Matte" toont bijvoorbeeld verschillende manieren waarop Clinique's Long Last Lipstick Soft Matte op de lippen kan worden aangebracht.
Vergelijkbare videoclips zijn ook beschikbaar op "Contouring & Highlighting" voor lichte en donkere huidtypes. Het introduceert de Chubby Stick Sculpting Contour en de Chubby Stick Sculpting Highlight en presenteert hun eenvoudige toepassing.

Parfum van Clinique

"Een geur is iets emotioneel en persoonlijk. Een geur onderstreept uw persoonlijkheid, u voelt zich comfortabel en veilig. « (Clinique)

Naast huidverzorging en cosmetische producten heeft Clinique in de loop der tijd ook verschillende geuren gelanceerd. Sinds de lancering in 1971 is Aromatic Elixir een echte geurklassieker die nooit is veranderd. Aromatisch Elixir is de geur voor een elegante, zelfbewuste vrouw die zich wil laten opmerken door de buitenwereld.
De geuren van de klassieker zijn zowel stimulerend als fascinerend en symboliseren sensuele vrouwelijkheid. Aromatic in White, afgeleid van het originele Aromatic Elixir, is een nieuwe, modernere versie gemaakt voor een vrouw die erin slaagt een witte jurk spannender te maken dan een zwarte.
Geïnspireerd door de hoeksteen van wat mensen willen, werd Clinique Happy gelanceerd. Clinique's bestseller weerspiegelt geluk in al zijn variaties. De mooie, levendige geur kan de drager alleen maar gelukkig maken. De mannengeur Clinique Happy For Men, een geur die mannen aanspreekt en vrouwen verleidt, werd ontwikkeld om te matchen.

Clinique for men

Clinique MenClinique Men

Omdat de huid van mannen op een aantal essentiële punten verschilt van die van vrouwen, heeft Clinique een eigen huidverzorgingslijn voor mannen ontwikkeld om ook aan de eisen van de mannenhuid te voldoen. De belangrijkste zorgbehoefte van mannen is scheren. Hoewel de huid van mannen gemiddeld 10-25% dikker is dan die van vrouwen, wordt de huid dagelijks zwaar belast door het scheren.
Clinique raadt het gebruik van Clinique Face Scrub aan voordat het 3-fase systeem wordt onderhouden. Face Scrub reinigt het gezicht intensief en maakt de baardharen recht om het scheren te vergemakkelijken en ingegroeide baardharen te vermijden. Voor het scheren zelf kun je kiezen tussen de verzachtende, olievrije M-Shave aloë scheergel of de crème scheercrème, die het haar gladder en sterker maakt. Post Shave Soother After Shave verzacht en verfrist de huid na het scheren.
Er is ook een 3-fase systeemverzorging voor mannen als basisverzorging, in dit geval echter niet voor vier, maar slechts voor twee verschillende huidtypes (droge en vette huid). Er is minder keuze voor speciale zorg voor mannen dan voor vrouwen, maar u kunt voor elk probleem het juiste product vinden. Of het nu gaat om anti-aging, hydraterende of pigmentvlekken, Clinique biedt een product dat past bij de structuur van de mannelijke huid.

Wat Clinique's huidverzorging en decoratieve cosmetica onderscheidt van andere fabrikanten is het feit dat Clinique het eerste cosmetische merk in het dure segment was dat door dermatologen werd ontwikkeld. Daarom zijn alle Clinique producten 100% geurvrij en allergie getest. Met de juiste verzorging kan elke huid mooi zijn - dit is een van de benaderingen die het merk heeft gekozen om de schoonheid van elke vrouw te benadrukken en te onderstrepen. Daarnaast ontwikkelt Clinique verzorgingsproducten voor mannen naast de verzorgings- en cosmeticalijn voor vrouwen. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde productlijnen is Clinique ook geschikt voor klanten met een gevoelige of allergische huid. Iedereen met een natuurlijke neiging tot gevoelige of droge huid wordt aangeraden om Clinique cosmetica te gebruiken.
Clinique biedt de optimale verzorging voor elk huidtype De huid kan verschillende behoeften hebben, die individueel geanalyseerd kunnen worden. zou moeten zijn. Evenzo is huidverzorging niet hetzelfde als huidverzorging - er zijn ook grote verschillen op dit gebied. Elk huidtype kan in balans worden gebracht als de juiste huidverzorgingsproducten worden gebruikt. Juist daarom vertrouwt Clinique op het modulaire systeem, waarbij de zorgsegmenten individueel worden geassembleerd. Clinique's 3-fase huidverzorgingslijn is perfect voor de droge tot vette huid. De huid wordt weer zacht, fijn en glad dankzij de eersteklas op elkaar afgestemde producten. Ook kleine lijntjes en rimpels worden verminderd en de poriën worden verfijnd. Bij Parfumerie.nl vindt u alle actuele producten van Clinique, zowel uit de basisverzorgingscategorie als uit de speciale verzorgingsruimte.
Met Clinique om de huid er perfect uit te laten zien Een perfecte huid hebben is de wens van ieder mens. De huid is bepalend voor de frisse en stralende uitstraling en als het ware het boegbeeld voor een verzorgd uiterlijk. Zowel mannen als vrouwen dromen van een perfecte, egale huiduitstraling. Naast de dagelijkse reiniging met water spelen de juiste huidverzorgingsproducten een belangrijke rol. De uitdaging is vaak om de juiste volgorde en combinatie van producten te vinden om optimaal te voldoen aan de behoeften van de huid. Voor iedereen die op zoek is naar de weg naar een perfecte huid, heeft Clinique de oplossing in verzorgingsformaat. Met zijn geweldige, innovatieve huidverzorgingsproducten heeft Clinique bereikt waar zijn concurrenten al lang aan sleutelen. Een intelligent en individueel combineerbaar 3-fasensysteem reinigt de huid grondig en creëert de perfecte basis voor een herstellende verzorging. Een gezonde, goed verzorgde huid staat voor jeugdigheid, vitaliteit en schoonheid. Geen wonder dus dat steeds meer klanten zich wenden tot de fantastische, huidvriendelijke producten van Clinique.

Clinique biedt een breed scala aan geweldige producten

Naast innovatieve verzorgingsproducten brengt Clinique ook make-up en parfum op de markt. Klassieke geuren zoals Clinique's Aromatic Elixir zijn al lang een integraal onderdeel van veel dameshandtassen. De geparfumeerde Clinique Happy en Clinique Happy For Men behoren ook tot de absolute bestsellers. Een ander bijzonder kenmerk van het merk zijn de make-up producten, die ook zijn ontwikkeld voor verschillende huidbehoeften. Clinique heeft voor veel huidverzorgingslijnen een geschikte make-up ontwikkeld en hecht bijzonder veel belang aan de juiste foundation. Een van de meest populaire Clinique foundations is de Clinique Even Better Foundation. Clinique gebruikt al haar kennis over huidverzorging om de basis te ontwikkelen om voor elke huidbehoefte de juiste basis te kunnen bieden. Probleemgebieden zoals verkleuringen, huidvlekken of rimpels kunnen worden geneutraliseerd met behulp van de Clinique Foundation. Natuurlijk houdt de Stichting daar niet op: Clinique biedt een breed scala aan make-up producten. De Clinique Mascaras zijn ook bijzonder populair. 

De Clinique Belofte

Bij Clinique zegt de naam het al. Het zorg- en cosmeticabedrijf produceert "klinische" producten die vooral bekend staan om hun hoge verdraagzaamheid en kwaliteit. Bij Clinique betekent het woord "allergie getest" niet alleen dat de producten geen allergene stoffen bevatten. Clinique gaat veel verder: het bedrijf test elk product 12 keer op 600 testpersonen. Zodra bij slechts één van deze 7200 tests een allergische reactie optreedt, wordt het product herzien en wordt de marktintroductie voorkomen. Daarnaast is Clinique Cosmetics 100% geurvrij. Dit is misschien niet naar de smaak van klanten met een bijzondere affiniteit voor geuren, maar het heeft als achtergrond dat geuren veel vaker allergische huidreacties veroorzaken dan enig ander ingrediënt. Clinique is ook het eerste merk ontwikkeld door dermatologen dat al meer dan 40 jaar werkt aan de ontwikkeling van rijpe formules die een opmerkelijk scala aan huidverzorgingsbehoeften aankunnen. Clinique vindt dat iedereen een mooie huid verdient. Daarom zijn Clinique producten geschikt voor alle huidtypes, alle huidbehoeften, alle huidskleuren en voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Als extra pluspunt bieden de consultants van Clinique individueel advies en een productoplossing op maat om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen.

KLANTBEOORDELINGEN