Escentric Molecules

Escentric

e Escentric Molecules Escentric lijn is een andere bijzondere collectie van parfums van het merk Escentric Molecules, naast de Molecule lijn. Deze lijn staat bekend om zijn geuren die zijn opgebouwd rondom een enkelvoudig aromamolecuul, maar in tegenstelling tot de Molecule lijn bevatten deze parfums ook een aantal andere ingrediënten om de geur wat meer diepgang en complexiteit te geven.

Elk parfum in de Escentric lijn heeft een nummer en een naam, en de nummers geven aan welke ingrediënten de geur bevat. Zo is bijvoorbeeld Escentric 01 opgebouwd rondom het aromamolecuul Iso E Super, maar bevat het ook roze peper, limoen en wierook. Escentric 02 bevat het aromamolecuul ambroxan, maar ook vetiver, muskus en hedione, terwijl Escentric 03 is gebouwd rondom het aromamolecuul vetiverylacetaat, maar ook gember, limoen en groene peper bevat.

De Escentric Molecules Escentric lijn is populair bij mensen die op zoek zijn naar een unieke, moderne en tegelijkertijd draagbare geur. De geuren zijn opvallend en anders dan wat je normaal gesproken in de parfumerie vindt, maar zijn tegelijkertijd ook toegankelijk en gemakkelijk te dragen.