• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Lancome
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Lancôme - een luxe merk met traditie

Lancôme - deze naam staat al meer dan 80 jaar voor de hoogste kwaliteit en onweerstaanbare luxe. De producten van het label zijn tijdloos en maken vrouwen over de hele wereld gelukkig. Oorspronkelijk opgericht als merk voor parfums, maakte het Franse bedrijf al snel naam in de cosmetica-industrie en is vandaag de dag ook bekend door vele populaire producten op het gebied van gezichtsverzorging en makeup. Het assortiment is zeer uitgebreid en blinkt uit met een groot assortiment dat niets te wensen overlaat.

Geschiedenis van het bedrijf
De sensationele Lancôme geuren
De gezichten
De verzorgingslijnen van Lancôme
Hoogwaardige make-up van Lancôme

Het verhaal achter het huis Lancôme

Het merk Lancôme, dat nu internationaal erg populair is, werd in 1935 door Armand Petijan opgericht als parfumhuis. Eerder werkte hij in de Braziliaanse vestiging van het bedrijf van François Coty, waar hij zijn vaardigheden in de compositie en productie van parfums verwierf.
De naam Lancôme gaat terug in de tijd waar je moeten denken aan een klein kasteel in het zuiden van Frankrijk, Château de Lancosme, dat Armand Petijan inspireerde tot de naam. Als bedrijfslogo koos hij voor een gestileerde roos, die nog steeds het symbool van het merk is en er onlosmakelijk mee verbonden is.
In het eerste jaar lanceerde Lancôme vijf geuren voor vrouwen, waardoor de grote parfummarkt voor zichzelf werd opengesteld. Korte tijd later werden echter ook make-up producten en artikelen voor selectieve gezichtsverzorging geproduceerd en op de markt gebracht. Tot op de dag van vandaag rust het beautymerk op deze drie pijlers en is het een van de meest succesvolle cosmeticamerken ter wereld.
Lancôme kreeg eindelijk internationale erkenning in 1936 toen het Nutrix gezichtsverzorgingsproduct werd gelanceerd. Met zijn aangename en delicate crèmetextuur was het al een noviteit op de markt. Petijan verrijkte het ook met de geur van een van de eerste vijf Lancôme parfums - een echte bestseller was geboren. Het Britse ministerie van Defensie heeft het zelfs aanbevolen als geneeskrachtige crème in het geval van een nucleaire aanval. Tot op de dag van vandaag is Nutrix nog steeds een erg gewild product bij Parfumerie.nl
In 1951 heeft de oprichter van het bedrijf zijn werk overgedragen aan zijn zoon, die het een paar jaar later zelf aan de Franse cosmeticagroep L'Oreál overdroeg. Sindsdien is Lancôme een van de meest succesvolle merken van de groep - met een stijgende tendens. Veel vrouwen vertrouwen op de hoogwaardige producten die de huid flatteren en een aangenaam gevoel achterlaten.

De geuren van het huis Lancôme

Sinds het eerste jaar van zijn bestaan heeft Lancôme parfums onder zijn eigen naam op de markt gebracht. Natuurlijk zijn er in de loop der jaren verschillende geuren op de markt gebracht, waarvan er vele echte klassiekers zijn geworden - geuren die een integraal onderdeel van de markt zijn geworden en worden gebruikt door vrouwen van verschillende generaties.
De meeste geuren van Lancôme zijn vrouwengeuren, maar zo af en toe wordt een mannelijk parfum gecreëerd. De Hypnôse Homme Eau de Toilette is een mannelijke tegenhanger van de bloemige en sensuele Hypnôse vrouwengeur in het assortiment van het label. Hieronder vindt u een overzicht van een selectie van de meest populaire geuren van het merk.

Lancôme Tresor

Een van de bekendste geuren van het merk is Lancôme Trésor, dat in 1952 werd gelanceerd. De oorspronkelijke geur werd ooit gecreëerd door parfumeur Jean Hervelin, maar in 1990 herschikte Sophia Grojsman het op een iets andere manier. De nieuwere compositie is nog steeds verkrijgbaar bij Lancôme.
De elegante Lancôme vrouwengeur is een heerlijke sensuele mix van allerlei soorten bloemenakkoorden. De eerste stap is een combinatie van edele roos in combinatie met geurige abrikozenbloesems. Lila en iris geven het hart nog meer bloemennuances. Tenslotte vindt dit Lancôme parfum zijn perfectie in de basis, wanneer er amber, sandelhout en heerlijke vanille aan worden toegevoegd.
Naast de betoverende eau de parfum is de fantastische geur ook verkrijgbaar als de iets lichtere Trésor Lumineuse. Met Trésor in Love en Trésor Midnight Rose is deze Lancôme geurlijn aangevuld met twee moderne, frisse varianten die een jonger publiek aanspreken. Een niet minder succesvolle toevoeging aan de geurfamilie is het Trésor La Nuit-gamma, met bijzonder verleidelijke geuren in ruitvormige flacons. Trésor La Nuit L'Eau, bijvoorbeeld, heeft een sensueel gourmandakkoord van lychee praline, vanille orchidee en zwarte roos. In 2019 is de Trésor La Nuit Diamant Blanc toegevoegd aan het gamma die weerspiegelt een vurige nacht waarin geliefden elkaar innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde.

Lancôme La Vie Est Belle

Een van de bestsellers van het merk is Lancôme La vie est belle, dat in 2012 in de winkels werd gelanceerd en sindsdien een enorme aanhangers heeft bereikt en de populairste geur van het merk is geworden. De topnoot is een opwindende combinatie van peer en zwarte bes met bloemenakkoorden van iris, oranjebloesem en jasmijn in het hart. Het Lancôme parfum is afgerond met vanille en patchoeli. Lancôme La Vie Est Belle is ook vergezeld gegaan van verschillende interpretaties: Naast de eau de parfum wordt de serie hier aangevuld met twee eau de toiletten, de bloemenverse L'Éclat, de intense Absolue en de En Rose. Elk van hen is sensueel en vrouwelijk en geeft precies weer wat de naam van de geur zegt: het leven is mooi en verdient het om geleefd te worden!

Lancôme Miracle  

 Miracle is een waar wonder onder de geuren. De samenstelling bevat een aantal sappige en bloemige nuances met litishi, fresia en jasmijn, die op hun beurt weer sterke kruidige noten zoals peper en gember ontmoeten. Toch is het resultaat een verkwikkend en inspirerend arrangement dat harmonieus in elkaar past.

Lancôme Hypnôse

Deze hypnotiserende geur van Lancôme, die het assortiment sinds 2005 heeft verrijkt, is ook optisch een absolute blikvanger. De fles ziet eruit als een kristallen toren in zichzelf gekeerd. De violette vloeistof glinstert door de transparantie van het glas, bestaande uit een sensuele combinatie van passiebloem, vetiver en vanille.

De gezichten van de geuren

Dankzij het uitstekende niveau van het merk en de kwaliteit van de ingrediënten die elk product kenmerken, is Lancôme altijd in staat om zeer bekende en populaire gezichten te winnen voor internationale reclamecampagnes, die zich graag voor de camera presenteren als merkambassadeurs.
Hollywood's geliefde Julia Roberts, bijvoorbeeld, kan worden ingezet voor de campagne voor de populaire La Vie Est Belle geur, zoals te zien is in de clip: U hoeft zich niet te houden aan de gebruikelijke conventies. Niets is belangrijker dan trouw blijven aan de eigen lijn en geleid worden door gevoelens en ideeën.
Andere Lancôme Parfumcommercials zijn Penelope Cruz, Diane Kruger en de Britse actrice Lily Colins, die de hoofdrol speelt in de Miracle Parfum commercial. Elk van hen belichaamt een ander type vrouw - maar ze houden er allemaal van om vrouwelijk te zijn.
Stijlicoon Emma Watson sluit zich ook aan bij de lijst van grote namen als merkambassadeurs voor Lancôme. De Britse vrouw past perfect bij het merk omdat ze zelf in Parijs is geboren. Naast Lily Colins is ze waarschijnlijk het jongste gezicht dat Lancôme ooit gekozen heeft - en daarmee spreekt ze een jong publiek aan, wat ze niet in de laatste plaats kent uit de Harry Potter-films.

Verzorging van Lancôme - pure luxe in het teken van schoonheid

Door intensief onderzoek en ontwikkeling biedt Lancôme elke vrouw een individueel zorgprogramma dat perfect is afgestemd op haar behoeften. Lancôme verzorgingsproducten zijn altijd een statement van goede smaak, want het Franse cosmeticabedrijf weet op meesterlijke wijze de moderne en zelfbewuste vrouw met haar producten in haar dagelijkse schoonheid te ondersteunen.
Lancôme verzorging, bijvoorbeeld, bestaat uit productlijnen met activerende en regenererende actieve ingrediënten die werken tegen de tekenen van de tijd. De Lancôme Rénergie Multi-Glow Care brengt een onberispelijk mooie teint naar boven, die u ook graag zonder make-up laat zien. Het vitaliserende werkstofcomplex met Schizandra bessen geeft de huid een frisse, rooskleurige uitstraling en verstevigt tegelijkertijd de contouren - een wonderwapen voor een stralende teint.
Andere populaire series zijn de Lancôme Hydra Zen, die vooral bekend staat om zijn huidverzachtende gezichtscrème, verrijkt met een complex van zeer effectieve actieve ingrediënten en zorgt voor een fluweelzachte huid zonder tekenen van stress of droogte. De Genifique serie wordt ook in de schoonheidswereld zeer gewaardeerd. Het gezichtsserum, 's morgens en 's avonds aangebracht, heeft een regenererend effect en drie druppels zijn voldoende om het uiterlijk van de huid te verbeteren. Ook de luxe Absolue lijn wordt in de schoonheidswereld zeer gewaardeerd, stuk voor stuk producten met zorg samengesteld voor de ultieme beleving.

De make-up van het merk

Ook met Lancôme Make-Up heeft het luxemerk nieuwe maatstaven gezet. Essentials zoals de Teint Miracle Foundation activeren de helderheid van de huid dankzij gepatenteerde technologieën en zorgen voor een stralende teint. Met Lancôme Mascara tovert u in een oogwenk een indrukwekkende blik.
De Lancôme Hypnôse Mascara, die verkrijgbaar is in vele verschillende versies met verschillende borstelvormen, onderscheidt zich in het bijzonder. Lancôme biedt ook waterdichte (waterproof) mascara aan. De producten geven de wimpers een adembenemend volume en brengen ze vakkundig in vorm - de look wordt boeiend en onweerstaanbaar.
Met de makeup van Lancôme kunt u uitstekende looks creëren. Naast mascara kunnen de ogen worden geaccentueerd met de kleurintensieve Lancôme oogschaduwen, die verkrijgbaar zijn in de Ombre Hypnôse Mono serie in matte of iriserende versies en in een praktisch oogschaduwpalet.
Tegelijkertijd biedt Lancôme ook een reeks heldere en mooie lippenstiften. De L "Absolu Rouge lippenstift van Lancôme biedt tal van prachtige rode tinten die u uitnodigen om te kussen en een absolute blikvanger zijn. Want in hun mooie roterende mouw zijn ze ook visueel een echt luxe object. Een nieuw hoogtepunt in het assortiment is de Lancôme L "Absolu Lacquer". Het elegante design en de intensieve kleuren met laseffect maken het tot een absolute must-have. De nieuwe Mademoiselle Shine heeft een balsemtextuur verrijkt met Proxylane en rozenolie smelt zalig op de lippen en staat garant voor een onmiddellijke glans, extra comfort en veel verzorging
<p>Om uw gezicht een frisse blik te geven, raden wij u aan om Lancôme Blush Subtil Rouge te gebruiken, die ook verkrijgbaar is in een brede waaier van kleuren. Het kan worden gebruikt om vakkundig hoogtepunten in te stellen en de look af te maken. Alle cosmetica van het merk zijn van zeer hoge kwaliteit dankzij hun aangename textuur en langdurige bedekkingsresultaten.