• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkMeer dan 2 miljoen tevreden klanten
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
4.7 out of five star rating on Trustpilot 4.7(24.000 beoordelingen)
Molton Brown

Producten 1-16 van 139

Sorteer op
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

De geschiedenis van Molton Brown

Een reis door de geschiedenis van ons erfgoed als pioniers van de schoonheid: ontdek onze wortels in de Mayfair Salon en de opkomst van een koninklijk vlaggenschip.

Het begin van botanisch pionierswerk in de botanische sector

Ons verhaal begint in South Molton Street als klein artistiek ondernemer: We mixten onze eigen natuurlijke haarverzorgingsproducten in de kelder van onze salon. Kruidenrecepten en betoverende geuren vormden de basis van onze filosofie.

Het icoon

Als een van de eerste luxe handwasgels in Groot-Brittannië werd 'Bubbling Orange Grove', zoals het destijds werd genoemd, beroemd om zijn onvergetelijke citrusgeur. Vandaag de dag bekend als onze populaire Orange & Bergamot collectie, blijft dit origineel onze bestseller en een onderscheidend icoon.

Een lifestyle locatie

Als gids voor cultuur en stijl is de South Molton Street Store veel meer geworden dan alleen een salon. Dankzij de sfeer met een eigen vegetarisch café en bloeiende bloemen in de etalage is de salon een cult ontmoetingsplaats geworden voor beroemdheden en sterren uit de film- en muziekwereld en de elite van de modewereld.

Molton Brown maakte de weg vrij en zette de mens altijd centraal. Iedereen was uniek.

JOSEPH KONIAK, zoon van het
Oprichter van Molton Brown

Londen via de Wereld
Gefascineerd door de wonderen van een ontdekkingsreis: Elke creatie is een verfijnde samenstelling van zeldzame ingrediënten uit de hele wereld. Onze luxe persoonlijke verzorgingsproducten zijn gemaakt in enkele van 's werelds meest prestigieuze hotels.

Focus op Geur

We werken met de grootste parfumeurs, waardoor ze volledige vrijheid hebben om werkelijk unieke geuren te creëren. Wij werken al sinds 1993 samen met meesterparfumeur Jacques Chabert en zijn expressieve methode heeft ons in staat gesteld om de bekroonde Re-charge Black Pepper te ontwikkelen.

Vandaag en in de toekomst

Hoewel we onszelf hebben getransformeerd van een klein artistiek bedrijfje tot een internationaal luxemerk, behoort ons hart nog steeds bij Londen en onze flagshipstore in Regent Street. Deskundig gecreëerde geurencollecties hebben met trots een Koninklijke Warrant voor de levering van toiletartikelen op afspraak bij Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.