Narciso Rodriguez
Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez is één van de meest vooraanstaande Amerikaanse ontwerpers van onze tijd. Rodriguez, superieur in puurheid, eert het vrouwenlichaam en de sensualiteit in zijn mode en zijn parfums.

For Her, Rodriguez' eerste parfum, is geïnspireerd door een zeldzame musc olie en is een ode aan vrouwen. Meer dan vijftien jaar later is For Her een icoon, leider en fenomeen in de parfumwereld geworden. Dit meesterwerk vestigde niet alleen het iconische “heart of musc” van alle toekomstige Narciso Rodriguez geuren, het introduceerde ook een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van geuren: de moderne chypre-musc.

Net als de meest gerespecteerde klassiekers, worden de parfums van Narciso Rodriguez, zoals For Her en Narciso, nog steeds gekenmerkt door een “heart of musc” dat gemakkelijk te herkennen, te onthouden en altijd geliefd is.

Meer: Informatie over Narciso Rodriguez

 
van de 22 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-22 van de 22 Producten

  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice
  • Voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
van de 22 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-22 van de 22 Producten

 

De geuren van Narciso Rodriguez

De ontwerper Narciso Rodriguez creëert nu al meer dan 15 jaar zijn eigen voortreffelijke geuren. Zijn beroemdste en meest iconische geuren zijn For Her en Narciso, waarin het gemakkelijk herkenbare en onvergetelijke "hart van muscus" zit Deze klassieke parfums zijn vandaag de dag nog steeds enorm populair en blijven degenen die ze dragen verrukken.

Als u op zoek bent naar een nieuw parfum dat zowel uniek als luxueus is, overweeg dan eens een van de signatuurgeuren van Narciso Rodriguez. U zult zeker verliefd worden op het bedwelmende aroma van deze prachtige parfums.

Musk als basis van een parfum

De parfums van Narciso Rodriguez zijn allemaal gebaseerd op de bedwelmende geur van musc. Dit luxueuze ingrediënt is wat de geuren van Narciso Rodriguez zo uniek en bijzonder. Als u op zoek bent naar een parfum dat echt luxueus en uniek is, zoek dan niet verder dan de parfums van Narciso Rodriguez. U zult zeker verliefd worden op het bedwelmende aroma van deze prachtige parfums.

De geschiedenis van de parfums van Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez creëert nu al meer dan 15 jaar zijn eigen voortreffelijke parfums. Zijn beroemdste en meest iconische parfums zijn For Her en Narciso, die het gemakkelijk herkenbare en onvergetelijke "hart van muskus" bevatten Deze klassieke parfums zijn vandaag de dag nog steeds enorm populair en blijven degenen die ze dragen verrukken.

Narciso Rodriguez damesgeuren

Als u op zoek bent naar een nieuw parfum dat zowel uniek als luxueus is, overweeg dan eens een van de signatuurgeuren van Narciso Rodriguez. U zult zeker verliefd worden op het bedwelmende aroma van deze prachtige parfums.

Narciso Rodriguez herenparfums

De ontwerper Narciso Rodriguez heeft ook een lijn luxueuze mannengeuren gecreëerd. Deze mannelijke geuren zijn perfect voor de moderne man die lekker wil ruiken en zich zelfverzekerd wil voelen. Als u op zoek bent naar een nieuwe parfum, overweeg dan eens een van de Narciso Rodriguez geuren. U zult zeker onder de indruk zijn van de kwaliteit en het raffinement van deze fantastische herengeuren.

De toekomst van Narciso Rodriguez parfums

Als een van de toonaangevende De Amerikaanse ontwerper van onze tijd, Narciso Rodriguez, vertoont geen tekenen van vertraging. Hij innoveert voortdurend en creëert nieuwe geuren die degenen die ze dragen zeker zullen verblinden en bekoren. Als u op zoek bent naar een luxueus en uniek parfum, overweeg dan eens een van de Narciso Rodriguez geuren. U zult zeker verliefd worden op het bedwelmende aroma van deze prachtige parfums.

Narciso Rodriguez parfums - Het perfecte geschenk

Als u op zoek bent naar een echt uniek en luxueus geschenk, kunt u overwegen om een van de Narciso Rodriguez parfums te geven. Deze prachtige parfums zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ze ontvangt. Of u nu een cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid of gewoon iemand die u liefhebt wilt verwennen.

Een greep uit de collectie geuren van Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez for her, Narciso Rodriguez poudree, musc noir narciso rodriguez zijn de absolute top parfums uit de lijn van Narciso Rodriguez.

Wat doet Narciso Rodriguez nog meer?

Naast zijn werk in de parfumindustrie is Narciso Rodriguez ook een zeer succesvol mode-ontwerper. Hij heeft kleding gemaakt voor enkele van de beroemdste mensen ter wereld, waaronder Michelle Obama en Oprah Winfrey. Zijn ontwerpen staan bekend om hun eenvoudige elegantie en moderne stijl. Als u op zoek bent naar een nieuwe modeontwerper om te volgen, overweeg dan Narciso Rodriguez. U zult zeker onder de indruk zijn van zijn unieke stijl en luxueuze ontwerpen.

Narciso Rodriguez - Een vooraanstaande Amerikaanse ontwerper
Narciso Rodriguez is een van de belangrijkste Amerikaanse ontwerpers van onze tijd. Sinds vijftien jaar is hij een icoon en leider in de parfumwereld geworden. Zoals de meeste klassiekers worden de parfums, For Her en Narciso, nog steeds gekenmerkt door "het hart van MUSK" dat gemakkelijk herkend, herinnerd en altijd geliefd wordt.

Narciso Rodriguez - Een naam waarop u kunt vertrouwen

Als het erom gaat een nieuw parfum te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat Narciso Rodriguez een mooie en luxueuze geur zal creëren. U zult zeker verliefd worden op het bedwelmende aroma van zijn parfums. Als u op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand, overweeg dan eens een van de Narciso Rodriguez parfums. Deze prachtige parfums zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ze ontvangt. Een geliefde geur is narciso rouge met zijn betoverende mix van bloemige en houtachtige geuren.

Narciso Rodriguez - Het perfecte parfum voor elke gelegenheid

Of u nu een nieuw parfum zoekt om elke dag te dragen of voor een speciale gelegenheid, Narciso Rodriguez heeft een geur die aan uw wensen voldoet. Zijn parfums staan bekend om hun unieke aroma's en luxueuze kwaliteit. Als u een cadeau zoekt voor een speciaal iemand, overweeg dan eens een van de Narciso Rodriguez parfums. Deze prachtige parfums zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen die ze ontvangt. Een populair parfum is narciso rouge, met zijn betoverende mix van bloemige en houtachtige geuren.

Narciso Rodriguez parfum heeft ook verschillende producten om de elegante geur elders aan te brengen. Zo kunt u natuurlijk een parfum spray gebruiken maar ook de deodorant spray of misschien wel een bodycreme van de narciso rodriguez rouge of narciso poudrée eau.