Layton

Layton

Layton is een populaire en luxueuze geur van het Franse parfumhuis Parfums de Marly. Het is een warme, kruidige en houtachtige geur die wordt gekenmerkt door een combinatie van citrus, appel, lavendel, bergamot, vanille, tonkaboon en sandelhout.

De topnoten van Layton zijn verfrissend en fruitig, met de geur van bergamot, lavendel, appel en mandarijn. Het hart van de geur wordt gedomineerd door een combinatie van jasmijn, viooltjes en rozen, die een bloemige toets geven aan de geur. De basisnoten van Layton zijn rijk en sensueel, met tonen van vanille, muskus, sandelhout, patchouli en amber.

De geur Layton van Parfums de Marly wordt vaak omschreven als een zeer veelzijdige en aantrekkelijke geur die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Het is een perfecte keuze voor avondjes uit, romantische dates of gewoon voor dagelijks gebruik. Layton is een krachtige en langdurige geur die goed op de huid blijft zitten en de hele dag door subtiel aanwezig blijft. Het is een must-have voor liefhebbers van luxe en verfijnde geuren.