• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Shiseido
De naam Shiseido is diep geworteld in de Japanse cultuur en traditie, en belichaamt de harmonie en balans tussen lichaam en geest. Gevestigd in het levendige hart van Tokio, begon Shiseido zijn reis als de allereerste apotheek in westerse stijl van Japan, waarmee het een brug sloeg tussen de rijke Japanse tradities en moderne wetenschappelijke benaderingen. Sindsdien heeft het bedrijf niet alleen een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van welzijn, maar ook consequent innovatieve mijlpalen bereikt in de schoonheidssector. 
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Behind the Scenes Shiseido

Shiseido is een luxe merk dat een grote naam is in de schoonheidsindustrie met een breed scala aan exclusieve producten. De productlijnen, zoals Shiseido Benefiance of Shiseido Skincare, zijn verzorgingsreeksen die zijn afgestemd op de behoeften van een grote verscheidenheid aan huidtypes.
"Shiseido brengt lichaam en geest in harmonie". (Shiseido)

De internationale populariteit van Shiseido

Het luxemerk Shiseido heeft meer geschreven dan alleen cosmetische geschiedenis met zijn technologische innovaties en traditionele Aziatische wijsheid. Shiseido bestaat al meer dan 145 jaar als luxe bedrijf voor exclusieve huidverzorging en heeft vestigingen over de hele wereld. Vandaag de dag is het internationaal vertegenwoordigd in meer dan 70 landen. De producten zijn van de hoogste kwaliteit, afgestemd op de individuele huidtypes.

Shiseido is een bedrijf met een lange traditie. De naam komt ook uit het Verre Oosten, dat oorspronkelijk werd opgenomen in een 2000 jaar oud gedicht en betekent 'lof voor de deugd van de aarde, die nieuw leven geeft en belangrijke werken voortbrengt'.

De filosoof Confucius stelde ooit dat de filosoof Shiseido deze filosofische harmonie van alle wereldse dingen probeert te verenigen in zijn cosmetische producten. State-of-the-art technologieën worden gecombineerd met traditionele Aziatische wijsheid en het doel is om alles in harmonieuze harmonie te brengen. De typisch Japanse wijsheid 'Omotenashi', de Japanse term voor gastvrijheid, is ook een tweede hoeksteen van Shiseido's bedrijfsfilosofie. De oprichter van Shiseido, Yushin Fukuhara, schreef dit principe met de volgende zin: 'Wij streven ernaar om onze klanten blij te maken. '

Shiseido Research

Als oudste cosmeticafabrikant ter wereld is Shiseido een pionier op het gebied van talrijke zorg- en cosmetische innovaties. Het bedrijf staat bekend om zijn unieke onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën in de schoonheidsindustrie om optimaal te putten uit de bronnen van de schoonheid van elke vrouw. Deze visie wordt ondersteund door ongeveer 10.000 onderzoekers in 10 onderzoekscentra over de hele wereld. Het resultaat is 2500 geregistreerde patenten en innovatieve verzorgings- en schoonheidsproducten waar vrouwen en mannen van alle leeftijden op vertrouwen.

Op basis van zijn onderzoek dat Shiseido al in 1993 in samenwerking met 's werelds eerste dermatologisch onderzoekscentrum (CBRC) heeft geleverd, het wetenschappelijke bewijs dat er verbanden bestaan tussen emoties, Langerhans-cellen en huidveroudering. Deze ontdekking is van enorm belang, vooral voor het anti-aging aspect, omdat de Langerhans-cellen het immuunsysteem van de huid controleren en daarmee de afweer van een mooie, resistente en gezond uitziende huid zijn.

Shiseido bewijst dus dat mentale stress, innerlijke stress en invloeden van buitenaf het uiterlijk en de conditie van de huid verslechteren. Deze ontdekking werd zelfs gepubliceerd als een van de 'Top 50 wetenschapsverhalen uit het jaar 1993'.

Met deze nieuwe inzichten heeft Shiseido nog harder gewerkt aan het vinden van harmonie tussen innerlijk welzijn en uiterlijk voorkomen met haar producten. Na 20 jaar onderzoek heeft Shiseido een nieuwe mijlpaal gezet in de schoonheids- en cosmetica-industrie door te bewijzen dat de defensieve functie van Langerhans-cellen positief kan worden aangetast en Shiseido Ultimune, een huidverzorgingsproduct gewijd aan preventieve huidverzorging, gelanceerd. Ultimune Complex, met zijn innovatieve actieve ingrediëntencomplex, bevordert de kracht van de cellen met lange hals en verbetert het multifunctionele afweersysteem van de huid. Het concentraat gaat dus verder dan pure huidverzorging en volgt een unieke preventieve aanpak.

De unieke Shiseido verzorgingsproducten

Volgens de filosofie van het bedrijf staan de verzorgingsproducten van Shiseido symbool voor de harmonieuze balans tussen lichaam en geest. Uw innerlijke welzijn wordt weerspiegeld in uw positieve en gezonde uitstraling. In onze Parfumerie.nl online shop vindt u vele verschillende Shiseido huidverzorgingslijnen gericht op vrouwen van verschillende leeftijden en huidtypes.

Shiseido Waso, bijvoorbeeld, is ontwikkeld om met oog op de Natuur. Een huidverzorgingsroutine die is ontworpen voor een jeugdige huid. WASO bouwt de weerstand van de huid tegen stressoren op, richt zich op vettigheid en zichtbare poriën.

"De sleutel tot een evenwichtige huid ligt in het versterken van de weerstand".

Het Shiseido Beauty Ritueel voor een optimaal effect

Om de beste resultaten te bereiken bij het gebruik van de hoogwaardige Shiseido producten, heeft het merk ook volgorde gemaakt van de onderhoudsroutine. Maak kennis met de drie stappen die een prachtig huidbeeld beloven.

Voorbereiden

Dit Shiseido ritueel begint altijd met een uitgebreide en grondige gezichtsreiniging om afzettingen of make-upresten van de huid te verwijderen. Het nieuwste product van Shiseido is de innovatieve Shiseido Generic Skincare Perfect Cleansing Oil, die overtuigt met zijn Gentle Quick Removing Technology. Moeilijk te verwijderen onzuiverheden op de huid en make-up worden moeiteloos en snel verwijderd.

Activeren

In de tweede stap wordt de huid voorbereid op de komende verzorging. Want voordat uw huid vocht kan opnemen, heeft ze een herstellende verzorging nodig met sterk geconcentreerde formules en versterkt zo het effect van uw gebruikelijke cosmetische verzorging. Het resultaat is een verbeterd huidbeeld en een gezond uiterlijk.
Veel vrouwen vertrouwen op het populaire Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate. Met zijn innovatieve technologie biedt de bestseller in onze Parfumerie.nl Online Shop een uitgebreide immuunbescherming en stimuleert hij de activiteit van de immuuncellen.

Corrigeren

De kroon op het Shiseido Beauty Ritual is de vochtverzorging. Shiseido gezichtscrèmes zijn beschikbaar voor verschillende huidtypes en de beschermende vochtinbrengende crème biedt zelfs een zonbeschermingsfactor om de huid te beschermen tegen veroudering door lichtinval. Naast de vele gezichtscrèmes vindt u hier ook een grote verscheidenheid aan Shiseido oogcrèmes.
Uw ogen moeten de spiegel van uw schoonheid zijn, daarom is het belangrijk om de gevoelige huid rond de ogen soepel te houden met de juiste verzorgingsproducten en om u een langdurige jeugdige uitstraling te geven.

Shiseido geuren stimuleren uw zintuigen

Naast alle innovatieve en luxueuze Shiseido verzorgings- en cosmeticaproducten biedt het enorme Shiseido assortiment ook een ruime keuze aan unieke geurcreaties. De Shiseido geuren worden natuurlijk gekenmerkt door de harmonie tussen de oosterse traditie en de westerse moderniteit die typisch is voor Shiseido. Klassieke aroma's, gecombineerd met buitengewone moderne nuances, geïnspireerd door traditionele Verre Oosten tonen, weerspiegelen het onmiskenbare karakter van Shiseido geuren.
Het Shiseido Zen Eau de Parfum voor vrouwen is momenteel de meest populaire Shiseido geur in onze Parfumerie.nl Online Shop en in de winkel in Amsterdam. Shiseido Zen overtuigt met een uniek samenspel van fruitige, bloemige en houtachtige noten.
Zelfs de topnoot heeft een vitaliserend effect en straalt met een combinatie van ananas, grapefruit en sinaasappel een verfrissende en zeer fruitige frisse geur uit. In het hart, een bloemenboeket van viooltjes, lotusbloesem en fresia zorgt voor een zeer zuiver en bloemig geurmoment. De exotische oosterse Shiseido ZEN Eau de Parfum wordt afgerond met houtachtige noten. Warme nuances van muskus, patchoeli en amber geven de geur zijn sensualiteit en zorgen ervoor dat het lang voelbaar blijft op de huid.
Met Shiseido ZEN for Men lanceerde het bedrijf in 2009 zijn mannelijke tegenhanger. De exotische en innovatieve geurcomponenten belichamen een mannelijkheid vol levensvreugde en energie. De topnoot combineert verrassende noten van Japanse nashi, bergamot en kinkan en biedt een unieke introductie tot het parfumenspektakel. Rhododendron en kruidige nootmuskaat geven het hart een zeer sterk en mannelijk karakter. Patchouli, leer en muskus zorgen voor een nobele understatement in de basisnoot. Shiseido ZEN for Men belichaamt een oneindige passie en onbeperkte mogelijkheden voor de moderne mens. Een eau de toilette die stijl en energie op een eigentijdse manier combineert.

Bekijk onze Parfumerie.nl Shop en winkels in Amsterdam voor de meest exclusieve Shiseido producten

Als parfumerie met een hoogwaardige online shop mag een luxe merk als Shiseido niet ontbreken in ons assortiment. Van de meest innovatieve en populaire huidverzorgingsproducten zoals het Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, tot unieke oosterse geuren die u meenemen op een exotische reis, tot hoogwaardige make-up producten die uw natuurlijke schoonheid benadrukken, u vindt een breed scala aan Shiseido producten in onze Parfumerie.nl online shop en in de winkels in Amsterdam. Dompel jezelf onder in de wereld van het Japanse luxe bedrijf en ervaar de adembenemende combinatie van moderne en innovatieve producten, die zijn geïnspireerd met een vleugje wijsheid en cultuur uit het Verre Oosten.