Alleen vandaag! gratis Gucci Showergel bij je aankoop.
  • checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

International Kissing Day

Happy International Kissing Day! Deze dag viert de eenvoudige daad van kussen als een uiting van liefde. Het benadrukt het belang van kussen in relaties, of het nu romantisch, vriendschappelijk of familiaal is. Kussen herinnert ons aan de waarde van fysieke intimiteit en emotionele connectie in ons dagelijks leven. Bereid je lippen voor met onze exclusieve lip oils, lip gloss en lip balms voor intense hydratatie en onweerstaanbare glans. Voeg een vleugje van onze romantische en uitnodigende parfums toe voor perfecte kus-momenten.

Bestsellers

Een parfum dat spreekt van liefde.

Vier International Kissing Day met exclusieve geuren en romantische parfums die uitnodigen tot intieme momenten. Deze parfums verbergen de meest romantische verhalen. Laat je betoveren door onze zorgvuldig samengestelde parfums om de romantiek te versterken en onvergetelijke kus-momenten te creëren.

vanilla sex
Bestsellers

Opvallende, Lipvormende kleur. Crèmefinish.

Deze Estée Lauder langhoudende lippenstift verzadigt de lippen met opvallende, draagbare kleur die is ontworpen om alle huidtinten te complimenteren. High-performance lippenstift blijft kleurvast en houdt 10 indrukwekkende uren terwijl het bleeding, feathering and creasing tegengaat.

De Black Honey collectie van Clinique

De iconische tint. Nog meer producten om van te houden. De Almost Lipstick is een klassieker van Clinique. Een sensatie op TikTok. Niet echt een lippenstift, niet echt een lipgloss de textuur is meer een balsem die je gemakkelijk in laagjes kunt aanbrengen. Vervolgens de Pop Plush Creamy Lip Gloss. Een ultrazachte, boterachtige gloss die de lippen omhult met een weelderige glans en de hele dag hydratatie biedt. Last but not least! De Pop Lip & Cheek Oil. Een subtiele vleug dauwachtige kleur voor lippen en wangen. De vloeibare gel-formule glijdt moeiteloos op dankzij een handige applicator die elke keer de perfecte hoeveelheid aanbrengt.

clinique
guerlain

Guerlain

Verzorg de lippen met de KissKiss Bee Glow en KissKiss Bee Glow Oil. De lipproducten zijn verrijkt met honing en geven een mooie tint af welke een natuurlijke glow geven. Ontdek de perfecte verzorging voor je lippen!