Alleen vandaag! gratis Gucci Showergel bij je aankoop.
  • checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

World Bee Day

Vandaag eren we de onmisbare bijen die onze planeet levendig en gezond houden. Wist je dat honing niet alleen heerlijk is, maar ook wonderen doet voor je huid? Ter ere van deze bijzondere dag hebben we een exclusieve collectie samengesteld met de rijkste honing ingrediënten, van huidverzorging tot parfum en make-up.

Bestsellers

Guerlain

Deze WorldBeeDay nodigen Guerlain en Parfumerie.nl je uit om verliefd te worden op het eerste gezoem. Van dansen tot bestuiven, slapen tot het voorzien van ons voedsel, er is altijd een reden om verliefd te worden op bijen. Met het GuerlainForBees Conservation Programme zet Guerlain zich in om de bij te beschermen en de biodiversiteit van onze planeet te behouden, voor een levendigere wereld van morgen. Ontdek meer over wat deze kostbare bestuivers voor ons doen en hoe jij voor hen kunt zorgen op deze WorldBeeDay op Guerlain.com.

guerlain

Bee-Yourself !

Ontdek onze honey inspired make-up look, die speelt met verschillende geeltinten, van zacht botergeel tot diep mosterdgeel. Deze zoete, stralende look accentueert je natuurlijke schoonheid en geeft een warme gloed die elke teint flatteert, perfect voor elke gelegenheid waar je wilt schitteren.

banner