Armani
Acqua di Gio Homme

Acqua di Gio Homme

Acqua di Gio Homme is een stoere geur voor mannen. Hierin komen elementen als de vrijheid goed naar voren, vol van het water en de wind. Geniet onder andere van het frisse van citroen en limoen aan de top, terwijl de bloemen en fruit als de perzik een belangrijke rol spelen in het hart van het parfum van Armani.
 
van de 7 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-7 van de 7 Producten

van de 7 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-7 van de 7 Producten

 

Acqua Di Gio Pour Homme: een zuiver parfum voor mannen.

Acqua di Gio Pour Homme parfum is een geur die ruikt als een vakantie. Het Siciliaanse eiland Pantelleria diende Giorgio Armani als inspiratie voor dit parfum. De frisse geur doet denken aan een sterke zeebries, water, bloemen, fruit en vakantie en is een verrijking voor de parfumkeuze van elke man.

Visueel is de flacon van Acqua Di Gio Pour Homme parfum betoverend met zijn rechthoekige, langwerpige vorm gemaakt van wit matglas. De cilindrische dop van het Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme parfum, die stevig op de edele flacon zit, heeft een goud-metallic effect en geeft het parfum een nog eleganter tintje. De geur zelf, die door het glas zichtbaar is, is neutraal van kleur. Een eenvoudige, aantrekkelijke flacon met een betoverende inhoud: dit parfum is een olfactorische reis waard.

Omdat de geur van Acqua Di Gio Pour Homme Parfum van Giorgio Armani op alle niveaus kan scoren: De hartstochtelijke topnoot van bergamot, neroli en mandarijn weet te boeien en laat, eenmaal gehoord, nooit meer los. In het hart, waar bloemige akkoorden zoals roos en jasmijn gecombineerd worden met rozemarijn, ontvouwt zich een betoverend aroma. Ten slotte vormen amber, patchoeli en muskus de onvergelijkbare basis van Acqua Di Gio Pour Homme parfum.

Overtuigend sinds 1996: Acqua Di Gio Pour Homme Parfum

Het parfum Acqua Di Gio Pour Homme van Giorgio Armani is sinds 1996 op de markt en is nog steeds zeer succesvol. Als echte klassieker heeft hij nog niets van zijn populariteit verloren, integendeel. De frisse geur krijgt steeds meer fans bij alle generaties mannen en hun echtgenotes. Bekende mannelijke modellen, zoals Simon Nessman, Larry Scott en Vincent LaCrocq hebben het Acqua Di Gio Pour Homme parfum een gezicht gegeven.

Natuurlijk biedt flaconi ook een huidverzorgingslijn voor de moderne man, passend bij het Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme parfum. Deze bestaat uit eau de toilette, aftershave lotion, aftershave balsem, douchegel en deodorant, zodat u in uw dagelijkse verzorging nooit zonder de aangename geur van Acqua Di Gio Pour Homme parfum hoeft te doen.

Welke soorten Acqua di Gio parfum heb je allemaal?

Er zijn meerdere soorten Acqua di Gio parfum: Acqua di Gio, Acqua di Gio Profondo, en Acqua di Gio Profumo. Deze laatstgenoemde is inmiddels niet meer in de handel.Je hebt verschillende concentraties van Acqua di Gio namelijk : Acqua di Gio Eau de Parfum, dat het sterkst is met 8-10% parfumoliën, gevolgd door Acqua di Gio Eau de Toilette met 4-6% en dan Acqua di Gio Cologne met 2-4%.