• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Armani
De ontwerper Giorgio Armani is een van de grote namen in het internationale modecircus. Armani Couture is vertegenwoordigd op de catwalks van Milaan en Parijs en de verleidelijke parfums van de ontwerper. Sinds de jaren tachtig is het succes van het parfum van Giorgio Armani niet meer te stuiten. Sindsdien heeft Armani verrast met nieuwe geurcreaties. Meer: Informatie over Giorgio Armani
Armani damesgeurenArmani damesgeuren

Damesgeuren

Armani herengeurenArmani herengeuren

Herengeuren

Armani refillsArmani refills

Navulbare geure

Armani setsArmani sets

Geschenksets

checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

De geuren van Giorgio Armani zijn zo veelzijdig

De ontwerper Giorgio Armani is een van de grote namen in het internationale modecircus. Armani Couture is vertegenwoordigd op de catwalks van Milaan en Parijs en de verleidelijke parfums van de ontwerper. Sinds de jaren tachtig is het succes van het parfum van Giorgio Armani niet meer te stuiten. Sindsdien heeft Armani verrast met nieuwe geurcreaties.

De geuren van Giorgio Armani Acqua di Gioia zorgen voor een sensuele frisheid

De beroemde Acqua di Gioia geuren van Giorgio Armani verlevendigen de zintuigen als een sprong in het koele water. De succesvolle vrouwengeur behoort tot de absolute klassiekers van de vrouwengeuren van Giorgio Armani en doet ons hart al meer dan 15 jaar sneller kloppen. De aromatisch-bloemige geur is een eerbetoon aan vrouwen en de kracht van de natuur. Met zijn natuurlijke en frisse geur is Giorgio Armani Acqua di Gioia de perfecte zomergeur omdat het zo zuiver is als water. Recent is de lijn vernieuwd met wat kleine wijzigingen aan de flacon en de dop.

Met de topnoot munt, water en citroen opent het parfum Giorgio Armani en geeft de geur vanaf het begin een ongelooflijke frisheid. In het hart vormen bloemige noten van jasmijn, pioenroos en roze peper een bijzondere mediterrane bloemige noot. De geur wordt afgerond met warme en sensuele aroma's van bruine suiker, labdanum en cederhout.

Zoals bij de meeste geuren van Giorgio Armani, bracht het huis ook verschillende variaties en verschillende intensiteiten van deze geur op de markt. De kenmerkende geur is opnieuw geïnterpreteerd, maar heeft zijn frisse en sensuele karakter behouden, wat het geheim is van de Acqua di Gioia geuren.

  • Acqua di Gioia Essenza (2011): munt, roze peper, citroen, jasmijn, kasjmier & cederhout
  • Acqua di Gioia Eau Fraîche (2013): grapefruit, ylang-ylang, cederhout, jasmijn, citroen, muskus.
  • Acqua di Gioia EdT (2014): citroen, peer, violet, pioenroos, jasmijn, cederhout, kasjmier
  • Acqua di Gioia Jasmine (2015): citroen, groene appel, violet, jasmijn, ceder, muskus, bruine suiker

Ook in 2016 kwamen er 2 nieuwe geuren van de Acqua di Gioia geurcollectie op de markt - de Giorgio Armani Sun di Gioia en de Air di Gioia. Beide geuren zijn nieuwe interpretaties van het klassieke en belichamen de verbinding met de natuur. De Sun di Gioia is geïnspireerd door de positieve gevoelens van de zomer en de zon, de Air di Gioia draait allemaal om het element lucht. En 2019 is daar Light di Gioia bijgekomen. De stralende, houtachtige en florale geur Light di Gioia vangt het heerlijke gevoel van de laatste zonnestralen.

Giorgio Armani geuren voor mannen

Deze Giorgio Armani Eau de Toilette is ook verkrijgbaar in een mannelijke versie - de Acqua di Gio Pour Homme. De frisse geur voor de man van de wereld straalt passie en zelfvertrouwen uit - gecombineerd in een fantastische geur die recht doet aan de man in al zijn facetten. Mannelijkheid en gevoelige empathie ontmoeten elkaar hier - een geur die zowel de harde schil als de zachte kern van de man vakkundig presenteert.

De absolute klassieker onder de mannengeuren van Giorgio Armani is de Giorgio Armani Code Homme, de geur ook wel Code of Seduction / verleiding genoemd. De mannelijke tegenhanger van de gelijknamige Code femme vrouwengeur is de perfecte balans tussen elegantie en verleiding.

Het is precies deze combinatie die van de Giorgio Armani Code Homme een absolute bestseller van Parfumerie.nl maakt en die permanent in de top 10 van de mannengeuren te vinden is. De frisse, kruidige oriëntaalse geur van Giorgio Armani opent met tonen van bergamot en citroen, afgerond met een vleugje ceder. In het hart domineert de olijfbloesem, waardoor de geur een onmiskenbare mediterrane noot krijgt. In de basisnoot ontvouwt Giorgio Armani Eau de Toilette zijn volledige verleidelijke kracht. Kostbare houtsoorten ontmoeten rokerige leren noten en lichte tabak.

De Code Homme is gemaakt voor een man die door zijn charismatische en zelfbewuste charisma alle ogen uit zichzelf trekt zodra hij een kamer binnenkomt. Zijn bijna magnetische aantrekkingskracht gaat niemand voorbij, het is zijn code van verleiding. Zijn handelsmerk: een wit overhemd en een donker pak, natuurlijk van Giorgio Armani.

»Deze man wordt uitgebeeld in de Giorgio Armani Code Homme campagne van de Amerikaanse acteur Chris Pine. Hij is omgeven door een heel bijzondere uitstraling - verleidelijk, elegant en tegelijkertijd wat mysterieus. Zijn blik is doordringend en je kunt hem niet uit je hoofd krijgen. Natuurlijk draagt hij een klassiek, nobel Armani pak.

Met zijn sterke uitstraling en natuurlijke elegantie belichaamt Chris perfect de geest van het merk. Naast zijn enorme talent, veelzijdigheid en gezonde dosis ironie op de filmset, maakt zijn onweerstaanbare charme hem de perfecte partner voor deze geur. « (Giorgio Armani)

De nieuwe geur van Giorgio Armani

Het laatste hoogtepunt van het merk is de Giorgio Armani My Way. Een nieuwe verleidelijke parfum.

  • De topnoot: to be continued
  • De hartnoot: to be continued
  • De basisnoot: to be continued

My Way van Armani is een hoogtepunt in 2020. Ook heeft de geur van Giorgio Armani My Way een bijpassende badlijn.

Het merk Giorgio Armani heeft nog veel meer indrukwekkende mannengeuren op de markt gebracht die nu onmisbaar zijn. Naast de verfrissende Aqcua di Gio en de verschillende geuren van Code Homme zijn ook de geuren van Giorgio Armani Eau pour Homme aanwezig in het assortiment.

Giorgio Armani's liefde voor sterke en moedige vrouwen

Giorgio Armani is een van de meest succesvolle modeontwerpers van onze tijd. Zijn stijl is klassiek en elegant - de belichaming van purisme en perfectie. Heldere sneden die zich tegen het lichaam nestelen en ingetogen kleuren zoals wit, bruin, grijs en zwart zijn zijn handelsmerken. De ontwerper Giorgio Armani blijft trouw aan deze stijl tot op de dag van vandaag, zijn mode creaties zijn consistent en tijdloos en hebben nooit hun typische Armani elegantie verloren.

Giorgio Armani is vooral bekend om zijn mannenpakken. Hij bevrijdde de ooit nogal stijve jassen van schoudervullingen en binnenvoering en interpreteerde zo de klassieke jas volledig opnieuw. Ook de Blaser en het broekpak voor vrouwen werden onder hem opnieuw uitgevonden. Figuur-knuffelend, elegant en sierlijk, werd het meer mannelijke broekpak opnieuw ontworpen. Maar zijn elegante avondjurken zijn ook geliefd bij vrouwen.

Giorgio Armani heeft altijd bewondering gehad voor sterke, elegante vrouwen die weten wat ze willen en het is voor deze vrouwen dat hij zijn mode creëert. Voor deze vrouwen heeft de ontwerper ook een geur gecreëerd, Giorgio Armani Si Parfum.

"Si is mijn eerbetoon aan de vrouwelijkheid van vandaag - aan deze onweerstaanbare combinatie van genade, kracht en onafhankelijkheid. « (Giorgio Armani)

in een geur vol contrasten, intens en sterk, maar toch zacht en elegant. De geur belichaamt de verschillende facetten van een vrouw. Het begint met noten van bessen en bergamot, gevolgd door meiroos, jasmijn en neroli. In de basis geven patchoeli, vanille en kostbare houtsoorten de geur zijn diepte.

De actrice Cate Blanchett is het gezicht van de campagne van Giorgio Armani. De Si vrouw is stijlvol en elegant, ze is sterk maar nog steeds niet bang om haar emoties te tonen, ze heeft net als de geur verschillende facetten. De Si-vrouw heeft de moed om ja te zeggen, ja tegen dromen, ja tegen vrijheid, ja tegen verleiding, ja tegen liefde en ja tegen zichzelf.

Giorgio Armani badlijnen zijn beschikbaar om bij de geuren combineren

Bij de meeste Giorgio Armani parfums passen natuurlijk ook geschikte verzorgingsproducten, zoals bodylotion, body cream of douchegel. Voor mannen is er ook een deodorant spray, stick of een geschikte after shave lotion van de respectievelijke geur. Er zijn ook verschillende parfumsets, die naast de geur meestal ook een bodylotion of douchegel bevatten. Een parfumset als deze is ook een uitstekend cadeau. Met de verzorgingsproducten kunt u de geur intensiveren en wordt u de hele dag omringd door het Giorgio Armani parfum. Welk Giorgio Armani parfum u ook kiest, binnen enkele dagen leveren wij uw favoriete geur direct bij u thuis.